Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej nietrafiony prezent

Polecane posty

Gość gość

Jaki jest Waszym zdaniem najbardziej nietrafiony prezent, jaki można komukolwiek dać? Wg mnie jest to np patelnia dla żony.

Gość gość
Żelazko :classic_cool:

Gość gość
Za duże lub za małe ubranie

Gość gość
W mojej opinii to płyny kąpielowe, które dzieciaki dają sobie na urodziny. Po imprezie urodzinowej masz 20 płynów i nie wiadomo co z tym począć. Najbardziej nietrafione prezenty jakie dostałam to: 1. Płyta Ich Troje (nie znoszę) dodawana za darmo do Tiny - dostałam od koleżanki. 2. Kartka z pierdzącą świnią - dostałam od obiektu uczuć. 3. "Góralska" kamizela ze sraczkowatego zamszu, w dodatku dwa rozmiary za duża. 4. Obrączka urżnięta z miedzianej rurki. Przynajmniej jest co wspominać :D

Gość gość
hehe, a ja niegdyś dostałam ... zestaw garnków. Garnki super, ale przykro, że było to na rocznicę ślubu od małżonka :P Ale mój facet zawsze coś takiego jak kulą w płot wymyśli :) Choć nie powiem, czasami wykaże się inwencją. Kiedyś zamówił mi na przykład taką przejażdżkę ktm x bow: http://prezenty.sjs.pl/prezenty/present/index/5/jazda-ktm-x-bow bo wie, że kocham adrenalinę :D

Gość gość
Zwykle dostajemy prezenty na takim poziomie na jakim sami dajemy albo żyjemy. Mnie nikt nie ośmieliłby się dać pierdzącej kartki :D Dla mnie nie trafiony prezent to perfumy których nie lubię. Biżuteria z żółtego złota , biżuteria z kamieniem jeśli nie jest to szafir.

Gość mczay
I dlatego, przed zakupem prezentu dobrze byłoby wiedzieć, co wypada kupić, a co nie. Ja, gdy nie wiem co kupić na prezent, zaglądam na portal internetowy https://gadzety.biz.pl/ na którym dość często pisze się co warto podarować, a co nie...