Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depilacja kobiecych nog

Polecane posty

Gość Kokoska76
Depilacja laserowa to najlepsze co mnie spotkało :) Już nie muszę codzienie pod prysznicem marnować czasu na golenie całego ciała. Zdecydowałam się na zabiegi depilcji lasowej laserem Light Sheer Duet w Vici Clinic w Krakowie i to była świetna decyzja. Nie bolało :)

Gość Alexxxia
Zachęcam do wykonywania zabiegów depilacji laserowej. Ja za namową koleżanki udałam się do Vici Clinic w Krakowie i wykonałam cztery zabiegi depilacji laserowej na pachy. Mam święty spokój z goleniem i podrażnieniami.

Gość gość
Nie wiem skąd, ale mi się bardzo podobają zarośnięte nogi u kobiety. Chciał bym poznać taką kobietę.

Gość gość
Też mi się podobają nogi z włoskami. To już naprawdę cud by taką zobaczyć.

Gość gość
Też lubię takie nóżki kobiece !

Gość gość
Ja uważam, że depilacja jest przede wszystkim dla kobiety :) To, że społeczeństwo mam to jakoś narzuca to jedno, ale to że ja się lepiej czuję z gładkimi nogami to drugie :) Ale sama czynność jest dość uciążliwa (ja przez wiele lat goliłam nogi maszynką). Zapisałam się na kurację laserową klinice La Perla (jestem z Warszawy, ale chyba jest ich więcej) i teraz to dopiero jest komfort, a ja dopiero po 3 zabiegach <3 Już nie mogę doczekać się lata, kiedy będzie pełny efekt i będzie można go pokazać :)) Aha miałam depilację robioną urządzeniem Motus AX jakby ktoś był zainteresowany :)