Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DEPILACJA LASEROWA

Polecane posty

Gość gość

halo czy z którąs z was wykonywała taki zabieg u kosmetyczki . poilu zabiegach jest widoczny efekt? pozdrawiam!

Gość gość
Efekt jest widoczny tak naprawdę juz po pierwszym razie bo wlosy sie zaczynają przesiewać.

Gość gość
a odrastaja w ogóle po jakimś czasie? po jakim?

Gość gość
Ale jeśli masz na myśli usunięcie jakichs 95% wlosow i oslabienie pozostałych (bo tyle max uzyskasz ) to ja potrzebowalam 8 zabiegów, przy czym bylam owlosiona jak facet na nogach

Gość gość
To przy okazji, jakby ktoś miał porównanie - jak wyglądają efekty z salonu w porównaniu do wykonywanych samodzielnie na zakupionym sprzęcie? Zastanawiam się nad zakupem ale chętnie poczytam opinie czy warto coś kupić.

Gość gość
To czy odrastaja to bardzo indywidualna sprawa. Znam osobe ktora od ponad 10 lat ma gladkie nozki po laserze light sheer (ja mialam tez light sheer) ale gadalam z jedna dziewczyna co jak jej sie hormony popsuly to jej poodrastaly wlosy ale duzo jasniejsze i slabsze. Zreszta robi sie strzaly przypominajace jak jest potrzeba.

Gość gość
Ło, chyba mylisz laser z ipl :) to sa dwue zupelnie inne rzeczy. Ipl to laser. I od razu powiem nie trac kasy i czasu na ipl. Serio, lepiej sie wstrzymaj i poszukaj promocji na jakoms gruponie na light sheer czy vectus czy po prostu LASER , uciulaj sobie... zreszta jak odslaniasz partie ciala ktore chcesz epilowac laserem w lato (np nogi) to w lato i tak nie mozesz tego robic.

Gość gość
Ipl to NIE laser mialo byc, sorry.

Gość Groszek_zielony_Kraków
Ja byłam w Vici Clinic na zabiegach laserem Light Sheer Duet. Mam jasne włoski na łydkach, myślałam, że to będzie problemem. Jestem po trzech zabiegach i już jestem bardzo zadowolona z efektu ale myślę, że jeszcze co najmniej raz się przejdę. Warto spróbować bo każdy pierwszy zabieg jest za pół ceny.

Gość gość
Dziewczyny!!!!!!! bardzo polecam depilację laserem. Jak byłam na studiach to nawet o tym nie marzyłam, bo za duże koszty. Teraz postanowiłam że zainwestuję w siebie i w WYGODĘ. Moje znajome chodziły do Estetici przy rynku w Krakowie, więc też tam poszłam, panie bardzo miłe i na dodatek okazało się, że była promocja -50%- pomyślałam, że to znak:p Teraz jestem po drugim zabiegu na łydki i bikini i już widzę fajne efekty. POLECAM BAAAAAAAARDZO

Gość gość
Udzielę zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi :). Zainteresowanych proszę o kontakt na kyluspoe@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej).

Gość Orki z Majorki
Ja na depilacje laserową chodzę do Vici Clinic. Tam robią to naprawdę dobrze i sprawnie, a w dodatku ceny są umiarkowane. Na pierwszy zabieg jest rabat 50% :) duży plus za przemiłą obsługę (pozdrowienia dla Kasi)

Gość zielonaAnna
Byłam na depilacji laserowej w Vici Clinic w Krakowie. Zabiegi robiła mi przemiła pani Kasia. Na pierwszy zabieg dostałam 50% zniżki. Efekt był widoczny bardzo szybko. Obecnie jestem po trzech zabiegach i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Nie ma to jak pipa zarośnięta na Maksa . To bardzo podnieca . A facet teź nie powinien usuwać włosów wtedy moźe pokazać sie nago i nic nie widać . Ja znałam takiego faceta ze musiałam go uczesać grzebieniem końskim żeby mu dydola znalezc wśród tej tajgi .

Gość gość
Nie polecam tego zabiegu u kosmetyczki. Już nie będę pisać gdzie, ale robiłam depilację u takiej jednej i źle to się skończyło (czyli po prostu zrobione było baaardzo niedokładnie). Ostatnio wybrałam się do kliniki medycyny estetycznej Estetica Nova w Warszawie i dopiero teraz rozumiem gdzie wcześniej popełniłam błąd. Straciłam trochę pieniędzy, ale teraz przynajmniej widzę wyraźnie efekty (a jeszcze nawet nie cała terapia za mną). Także polecam ten gabinet :)

Gość Hanulla
Ja byłam na depilacji laserowej byłam w klinice Estetic. Jestem zadowolona, efekt zauważyłam od razu warto się udać na takie coś. Spokój na długi czas z goleniem

Gość Karolkaolkaolka
Polecam wykonanie depilacji laserowej w klinice Dr Legrand w Krakowie. Depilacja ich sprzętem jest praktycznie bezbolesna, nawet w tak wrażliwych miejscach jak bikini. Zaleca się wykonanie 6-8 zabiegów aby w pełni osiągnąć efekty i pozbyć się włosków. Polecam dziewczyny to miejsce bo naprawdę warto, a do tego maja przepyszna kawę!

Gość kosmetyczka 28
Polecam naturalne metody Od wielu lat używam pasty cukrowej. Do tej pory widzę same plusyJestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Na początku kupowałam gotową pastę, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Marcix 26
Kuzynka zrobiła sobie depilacje laserową, i to był właśnie Vectus. Teraz wszystkim poleca. Wcale nie musiała robić wielu zabiegów. Bez bólu i podrażnień. To jest bardzo nowoczesny sprzęt. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Marcix 26
Kuzynka zrobiła sobie depilację laserową, jak dobrze pamiętam, to postawiła na Palomar Vectus . Jest ogromnie zachwycona. Też byłam zachwycona rezultatem. Już po pierwszym zabiegu widać było jak skuteczny to laser. To był słuszny wybór. Było w sumie bezbolesne. Bardzo dobry rezultat. Jeżeli zastanawiacie się nad depilacją laserową, to wszystkim gorąco polecam. www.mortyr.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-sposobem-gladkie-cialo/

Gość Kasix 28
Dziewczynywyszukałam ekstra wyszukiwarkę salonów z depilacją laserową. Możecie wyszukiwać po miast. Nic trudnego. Wystarczy wybrać wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to wybrać salon kosmetyczny z depilacją laserową.

Gość Kasix 23
Niedawno znalazłam ciekawą stronę o o różnych sposobach pozbywania się niechcianych włosków http://depilacja24.pl Wszystkie informacje w jednym miejscu. Zaciekawiło mnie, że jest tak dużo metod usuwania włosów. Zawsze używałam jednorazowych maszynek. Ale zainteresowała mnie laserowa depilacja. zastanawiam się jak wpływa laser od depilacji na tatuaże , czy któraś z was depilowała miesjce z tatuażem?