Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawa tej dziewczyny co zginęła w Egipcie

Polecane posty

Gość gość

Co o tym myślicie? Ja jestem w szoku. Wg mnie arabusy dali jej jakieś narkotyki a potem g****ili, coś poszło nie tak i dziewczyna za dużo pamiętała wiec ja zabili. Coś strasznego. Ten jej chłopak tez jest podejrzany :o

Gość gość
Wszyscy psioczą na Arabów, a najnowsze dane są takie, że jej chłopak coś tam "czysty" nie jest.

Gość gość
Przecież napisalam ze jej chłopak jest podejrzany. Ponoć miał jakis związek z samobójstwem jakiejs innej dziewczyny

Gość gość
Dziewczyna ? Kobita pod 30tke wygladajaca na jakieś 40 :O Palma jej odwaliła i tyle na ten temat. Bywa.

Gość gość
Nie interesuje mnie to. Rozpuszczona pannica i tyle, mnie na Egipt to nawet nie stać... Poza tym nigdy nie pojechalabym tam sama bo tam gwalca na ulicach... A te jej foty na rurze... Jakoś mi jej nie szkoda, wartosciowa to ona nie była ani skromna. Dobrze jej tak i tyle w temacie

Gość gość
Cala ta syt jest dziwna. Szkoda dziewczyny bo pewnie zrobili jej dużą krzywdę.

Gość gość
19.03 to rusz dupsko do pracy to tez pojedziesz na wakacje:).

Gość gość
Czytałam ze była ubrana w ciepłe ciuchy i nie chciała ich zdjąć mimo ze Polacy namawiali ja bo gorąco. Ten fakt przemawia trochę za tym, ze była zgwalcona i dlatego nie chciała . Zakrywała sie , kuliła to wyglądało jakby była zaszczuta

Gość gość
Ty gościu 18,59 pokaż jak ty wyglądasz. Zwykła kobieta jakich wiele a lat miała chyba 25 to jak pod 30 dziestke wyglądająca jak 40 dziestka. Pokaż mi takie 40 latki. Ja tez myślę, że facet ją po prostu "sprzedał" i ma z tym coś wspólnego. Na bank coś jej tam zrobili. Pobili, szantażowali, gwałcili i naćpali. Nie wierzę tez, że tylko jedna osoba za tym stoi.

Gość gość
Ja uwazam, ze dziewczyna byla piekna......gdyby byla naturalna. Te jej ostatnie zdjecia nie robia nalepszego wrazenia. Co nie zmienia faktu, ze sprawa jest podejrzana. Ja obstawiam, ze chlopak byl w to zamieszany.

Gość gość
Ja nie mogę i co z tego ze się mocno malowala, czy miała zdjęcia na rurze? To uprawnia do morderstwa? ! Dobrze jej tak? ! Nie wierzę w to co czytam. Ta osoba, która to napisała to bardzo zły człowiek

Gość gość
gość dziś nawet jak sie malowala , doklejala rzesy , zrobila usta i tanczyla na rurze co jest dzisiaj bardzo popularnym sportem tak jak kiedys callanetics czy aerobik , to nie zasluzyla sobie na takie traktowanie , widzialas film z korytarza szpitala , trzech cywili , facetow koloniej krazy a ten w bialej koszulce zadaje jej cios , wyciera si z jej krwi i niosa ja z zakrwawiona twarza , jak zwierze za rece i nogi

Gość gość
gdzie można obejrzeć nagranie z tego?

Gość gość
filmikow zw szpitala masz na you tubie pelno , nawet w zwolnionym tepie, albo na forum tutaj na ogolnym poczytaj i tez masz pelno nagran z monitoringu szpitala

Gość gość
19:03 ty koorrfooo. Cieszysz się z jej śmierci? Dlaczego? Dlatego że była ładna młoda i podróżowała. Nie stać cię? A kogo to wina? Jesteś ohydna i niczym nie różnisz się od tych j******h, brudnych, smierdzieli od wielbłądów, którzy zrobili jej krzywdę.

Gość gość
gość wczoraj nie tobie oceniać kto jest wartościowy a kto nie, może była bardziej wartościowa od ciebie, a w ogóle to przykro się robi czytając takie komentarze, bo pokazują że źle się z nami dzieje, zanika zwykła ludzka wrażliwość i empatia...

Gość gość
Zanim jej dali narkotyki po coś tam pojechała ale wie jej przypadkowy,, kochas,, co w trawie piszczy. W sukience mini z arabami w obcym kraju gdzie kobieta jest drugorzednie traktowana co można robić? Po drugie powiązania są dziwne i coraz więcej niejasności. Ktoś kryje proceder możliwych randek bez zobowiązań ale to tylko hipoteza. Podejrzewam, że sutenerstwem ktoś się zajmuje a tnie głupa. Bogatą sobie chciał przyporządkowac i coś poszło nie tak bo zaszaleć mogli tak mocno, że hej. To tylko hipoteza. Oczywiście rodzina zawsze będzie mówić dobrze o swoich z rodziny.Mogla paść ofiarą narkotyków już dawno stąd te ekscytujące myśli. Rodzice często są ślepi na takie fakty

Gość gość
Najdziwniejsze jest to, że kobiety młode jadą tam a poważne przygody ich trafiają i nic nie mówią policji lub konsulowi czy biurze podróży. W jakim celu jedzie się w takie miejsca do hotelu?

Gość gość
W ogóle dlaczego nic nie powiedziala żadnemu Polakowi, który był z nią razem w hotelu. Przecież ktoś by ją wziął do pokoju np. Ja pierwsze co bym zrobiła to poprosiła o pomoc kogoś z polski w hotelu

Gość gość
Ta rura to ostatnio niezła wymiwka do celów spotkań bez zobowiązań.

Gość gość
09:16 bo to miała być niespodzianka, a absurdem jest to, że jej kochany chłopak zostaje w domu. Takie bzdury dzieciom można wciskać. Sprytnie zaplanowane w szczegółach. Środowiska narkotyków i sutenerow ściśle ze sobą współpracują i wciągają w to każdą, która uważa się za gwiazdę. W tym przypadku świat stoi otworem dla naiwnych

Gość gość
O co chodzi z tym karpaczem, że mordy się pozamywały?

Gość gość
Chodzi o to ze w Karpaczu "samobójstwo "popełniła inna dziewczyna. Jakaś modelka. Jej chłopakiem był ten cały złoty, ktory dzwonił do tego Marcusa w trakcie rozmowy z Magda. Wychodzi na to ze to jakaś zorganizowana szajka i oba "samobójstwa" to ich sprawka

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjk
Markus załawiła jej prace w Egipcie - w Polsce pracowała jako modelka , tancerka na rurze etc . Tam miało byc podobnie , niby ? bo Markus kłamał i miał byc hanedelek ciałem ale odpowiednio nafaszerowali dziewczyene. Dwie godziny przed wylotem Markus wystawił bilet niby na spzredaz by miec alibi - a któz to kupiłby ? nikt ! Historia o urlopie i niespodziance dl a Markusa to bajka dla rodziców . Miał byc itensywny sparwdzony zarobek wyszła trumna . Podobna sytaucja miała miejsce rok temu Kaczorowska karolina z //karpacza tez niby dziewczyna Markusa ha haha ha

Gość gość
Złotego * była niby dziewczyna Złotego *