Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzni odpowiedzcie szczerze czy żałowalibyście

Polecane posty

Gość gość

gdyby okazało sie ze dziewczyna którą odrzuciliscie kilka lat wcześniej wygrała kilkadziesiąt milionów w lotto , podróżuje po świecie, wyrobiła się i jest przepiękna?

Gość gość
Nie. Bo rzuciłem moje dziewczyny nie z powodu wyglądu a zepsucia się charakteru

Gość gość
jasne, na pewno byscie nie zalowali hahaha

Gość gość
mnie by skrecalo :o

Gość gość
Nie. Jeśli nie urzekła mnie samą sobą to tym bardziej nie zrobi tego pieniędzmi. Utwierdzi mnie tylko w przekonaniu że miałem rację.

Gość gość
no rzeczywiście podróżowanie kobiety po świecie to mega atut i afrodyzjak dla faceta.. każdy nas marzy o takiej podróżniczce amatorce egzotycznych bolców :O 🖐️

Gość gość
poza tym przepiękną to się rodzi a nie wyrabia operacjami plastycznymi i botoksem..

Gość gość
Bezwzględnie nie. Żałowałbym gdyby okazało się, że mnie kochała, a ja ją skrzywdziłem odrzuceniem.

Gość gość
A tak na uzupełnienie - aby anonimowo kłamać, to trzeba być kompletnie spodlonym lub totalnym idiotą. Taka uwaga odnośnie wpisu osoby, która nie daje wiary odpowiedziom na "nie".

Gość Taki Zielony
Nie mam zwyczaju kierować się finansami w miłości :-) czyli nie :-)

Wiesz, ZS, kilkadziesiąt cystern helu, zdetonowanych w tym samym momencie i ustawionych wzdłuż ścieżki podejścia może spowodować nagłe opadnięcie samolotu... To było do zrobienia. A wybuch, którego nikt nie usłyszał oznacza tylko bombę z tłumikiem. Był to wybuch bez fali uderzeniowej, dlatego nie zdążył się nagrać. This logic is undeniable.

Gość gość
20.40 A wielu takich co przed rozbiciem się samolotu w Smoleńsku już wiedzieli na 100%, że to wina pilotów, nacisków i innych jakiś tam. Dasz wiarę?

Gość gość
A ja tam wiem ze ludzie nawet sami siebie oszukuja i nie warto ufac

Gość gość
Co one z tymi podróżami? Swędzi je chcą zebrać jak największą pulę genetyczną w dopie i myślą że dla facetów włóczenie się po świecie wśród brudasów musi być równie przyjemne, a to bzdura :-P

Gość gość
O jednej gadają w tv cały dzień, znalazła czego szukała? :-O ...to i tak pozostałych nie zniechęci, są jak owce, lecą jedna za drugą nawet w przepaść

Gość gość
kasa przyciąga sciemniarze

Gość gość
bzdury wypisujesz, gdyby jej nie rzucił to na pewno by nie wygrała bo wszystko potoczyło by się inaczej

Ok, czyli dorobiłem trochę filozofii:) Jak sądzę:) Trochę już śpiący jestem i prędkość kumania mi spadła.

Przy niezbyt wysoko umieszczonej poprzeczce to i koza może robić za lamparta:) Aczkolwiek z wzajemnością, chociaż obawiam się, że gdyby bylo jak postulujesz, to czasem trudno byloby wytrzymać we własnym towarzystwie...:) Spadam na dziś, bo jeszcze przed snem udzielam lekcji rozumienia własnych wpisów. Czy jakoś tak:)

Gość gość
Pytanie na poziomie gimnazjum. Żałować to mogę kobiety którą kochałem i zostawiłem i nadal bym kochał ale było by zbyt późno by to naprawić. A nie takiej znajomości...

Gość gość
skoro dla was podróze to ******ie to niezłe z was pustaki.