Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie miejsca w Polsce byście polecili

Polecane posty

Gość gość

na samotne zwiedzanie? Niedługo mam krótki urlop tygodniowy i chciałabym coś zwiedzić :)

Gość Grabczok vs Brynica
Kojarzysz takie góry jak góry opawskie w województwie opolskim?piękne góry w Sudetach wschodnich? Słyszałaś o takich górach? Możesz sobie sprawdzić w Google góry opawskie :)

Gość gość
To zależy co lubisz i gdzie już byłaś?

Gość gość
W Polsce w kazdym wojewodztwie jest wiele miejsc wartych zwiedzenia takze troche tego jest.

Gość gość
Polecam góry opawskie leżące w województwie opolskim i w Czechach :)

Gość prawi 114
Moja dzialke mozna zwiedzić ja to lubie przy najmniej

Gość gość
Za dużo nie zwiedziłam, nie mam prawa jazdy więc jestem skazana na pkp ewentualnie pks więc raczej pod uwagę muszę brać w miare łatwy dojazd. Kocham zwiedzać więc każdą propozycję rozważę ale będę brała pod uwagę dojazd :/

Gość gość
18:22(a góry opawskie będące w województwie opolskim jak pisałem powyżej weźmiesz pod uwagę? Pisałaś że wszystkie propozycje weźmiesz Pod uwagę a mnie ignorujesz?

Gość gość
Chciałabym sobie pozwiedzać zamki w Polsce ale słaby dojazd mam.

Gość gość
Co do gór to jaki tam dojazd?

Gość gość
18:28 w województwie opolskim są piękne zamki słyszałaś o zamku w mosznej czy o zamku w brzegu? Zamek w brzegu jest nazywany śląskim Wawelem Ps czemu jak pisze o górach opawskich to mnie ignorujesz? Pisałaś że wszystkie propozycje weźmiesz Pod uwagę a moje propozycje ignorujesz :(

Gość gość
Nie wiem gdzie mieszkasz i gdzie masz w miarę blisko, ale wiadomo nie będę chyba oryginalna jak powiem Kraków, Poznań (naprawdę b.ładne miasto) Gdańsk (tam to nowootwarte muzeum II wojny św) i będąc w Gdansku można pojechać do Gdyni i Sopotu, ale jak lubisz piesze wycieczki to Bieszczady czy Zakopane (o tej porze nie powinno być tłoku) tym bardziej że możn go połączyć ze zwiedzaniem Krakowa

Gość gość
18:29 góry opawskie są w województwie opolskim 60 km od Opola przy okazji można zwiedzić opole (piękne miasto) i zamek w mosznej jest po drodze między Opolem a górami opawskimi :)

Gość prawi 114
hej ja nie wiem co lubisz wiec trudno cos doradzić na pewnowarto omijac Zakopanem , nie lubie tego miasta bo jest tam atmosfera wiesniacza, to znaczy za duzo turystów , brak klimatu , brak warunków itd.. Lubie dziewicze krajobrazy ..

Gość gość
Polecam góry opawskie (województwo opolskie) :)

Gość prawi 114
Juz wiem co ci polecić i raczej sie nie zawiedziesz .. trzy miasta blisko siebie tzn . .BYDGOSZCZ, TORUŃ , GNIEZNO tam jest duzo do zwiedzania

Gość gość
Polecam góry opawskie (województwo opolskie)

Gość gość
Prawi 114 czemu ty nie lubisz województwa opolskiego? Czemu ty idioto pisałeś że województwo opolskie jest nieatrakcyjne turystycznie? To się mylisz województwo opolskie jest bardzo atrakcyjne turystycznie a Opole i atrakcje zabytki Opola to co a zamek w brzegu będący śląskim Wawelem a jurapark krasiejów a góry opawskie a zamek w mosznej a góra świętej Anny a Gród rycerski w Byczynie a bory stobrawskie? A park miniatur w Olszowej? Itd itp i co dalej twierdzisz że województwo opolskie jest nieatrakcyjne?

Gość gość
Up

Gość prawi 114
ja nie pisałem , ze jest nieatrakcyjne. Jest przeciętne .. swietkorzyskie czy lodzkie są mniej atrakcyjne od opolskiego Co nie zmienia faktu ze turyści raczej opolskie omijają.

Gość gość
18:47 wojewodztwo opolskie nie jest przeciętne województwo opolskie jest bardzo atrakcyjne jedno z bardziej atrakcyjnych województw To nie były wszystkie atrakcje województwa opolskiego które powyżej wymieniłem zobacz sobie w Google góry opawskie wpisz sobie też w Google atrakcje turystyczne województwa opolskiego wtedy Zmienisz zdanie że to województwo jest przecietne mamy kilkadziesiąt zamków i pałaców jeziora lasy górę świętej Anny a województwo wielkopolskie nic nie oferuje ps ja do województwa Wielkopolskiego mam 3 km i jeżdżę tam nawet rowerem byłem nawet w Poznaniu

Gość gość
Ludzie omijają opolskie mimo że jest atrakcyjne tylko dlatego że go nie znają nie zatrzymają sie na chwilę i nie wiedzą jakie ono jest atrakcyjne

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Więc tak, kujawsko-pomorskie znam, Wrocław, Gdańsk, Poznań, Warszawa byłam i zwiedziłam. Nie ważne gdzie, ważne żeby był dobry dojazd i piękne widoki.

Gość gość
Każdy lubi co innego skoro nie byłaś w Krakowie (zdaje się że go nie wymieniłaś) to ja bym zwiedziła Krakow i połączyła je z Zakopanem o taj porze nie powinno byc tłoku a tam widoki zapierajace dech, niektórzy lubią Bieszczady ale dla mnie to jest okropnie daleko byłam tam raz i faktycznie również polecam

Gość gość
19:21 a góry opawskie (województwo opolskie) to co?

Gość gość
Co za ignorant pisze, że świętokrzyskie jest nieatrakcyjne turystycznie?

Gość gość
No właśnie każdy lubi co innego ja tu daje propozycje gór opawskich których nie znaliście góry opawskie to bardzo piękne góry w Sudetach wschodnich w województwie opolskim i w Czechach bardzo malownicze góry z małą ilością turystów a wy mnie ignorujecie góry opawskie są fajne przestańcie mnie ignorować