Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakich cenach sprzedawać ubrania?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Właśnie zrobiłam małe porządki w szafie. Mam sporo ubrań,w których już nie będę chodziła bo albo są na mnie zaluźne albo już mi się po prostu nie podobają a są w bardzo dobrym stanie. Wyrzucić szkoda,oddać nie mam komu. Słyszałam,że wiele osób sprzedaje ubrania więc i ja chciałabym spróbować ale teraz nasuwa sie pytanie "za ile?" . Chce się tego pozbyć więc nie liczę na jakieś wygórowane sumy ale też nie chce oddać za grosze bo za te pieniądze chciałabym kupić coś nowego dla siebie. Może któraś z Was sprzedaje ubrania po sobie i mogłaby coś doradzić w tym temacie?

Gość gość
Po 5 zl sztuka to max

Gość gość
Też kiedyś zrobiłam taką wyprzedaż szafy, nowe niezniszczone rzeczy popularnych marek z zeszłego roku. Mimo że wystawiłam je ledwie po 9 zł/bluzka czy 15 zł marynarka to nie sprzedały się. Dopiero jak zrobiłam paczkę za 25 zł to ktoś się skusił. Niestety ludzie są teraz wybredni i czasem wolą kupić tanią szmatkę w chińczyku za 5 zł niż porządną rzecz ale używaną.

Gość gość
Szkoda czasu, lepiej od razu wrzuc to do kontenera PCK. I tak nikt tego nie kupi i szkoda czasu na robienie zdjec i wystawianie, więcej kasy stracisz na prowizje niż cos zarobisz

Gość gość
Niestety ostatni post szczera prawda,ludzie chcieliby kupic za złotówkę.i to im nie pasuje,szkoda Twojego czasu.