Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młoda para plus jeden Pan

Polecane posty

Gość gość

Założyłem ten temat ponieważ mam pewną fantazję związaną z moją dziewczyną i jeszcze jednym Panem, ale zacznę od początku. Moja dziewczyna ma 19 lat, ja jestem rok starszy. Bardzo chciałbym spróbować trójkątu z moją dziewczyna w roli głównej :D Bardzo mnie jara dominacja nad partnerką i myśl, że ma nas obu w sobie. Czasami gdy razem oglądamy filmy dla dorosłych, wybieramy właśnie takie, widzę to po jej oczach, że ją to również podnieca - znam ją bardzo długo i już to poznaje. Ostatnio włączyłem jej kompilacje orgazmów dziewczyny przy podwójnej penetracji... Może to przypadek, ze wtedy trzymała swój palec przy ustach? Widziałem, że ją to podnieca, więc zacząłem o tym rozmawiać z nią. Pytałem czy wyobraża sobie siebie w takiej sytuacji i przyznałem, że chciałbym a nią takie coś zrobić. Dziwne bo nie była zdziwiona, ale nie odpowiedziała nic konkretnego ;/ Czasami gdy się zabawiamy to ona robi mi loda a ja jej ostrą palcówkę, myślicie, że to znaczy, że ona też ma takie fantazje? Jeśli tak to jak ją namówić? Dodam, że chciałbym, aby ten drugi Pan był od nas o kilka lat starszy, z większym penisem od mojego (18,5cm) Dodam, że uprawiamy seks analny od święta ale tylko dlatego aby nam się nie znudził. Dziewczyna jest naprawdę śliczna i zgrabna :D fakt, że ćwiczy tyłek od 4 lat :D gdyby do tego doszło na pewno bym ją kochał jeszcze bardziej, by mi tym udowodniła, że ufa mi bezgranicznie ;)

Gość gość
Jeśli oboje tego chcecie to czemu nie ;)

Gość gość
18,5 w dupsko to już taka zgrabna nie jest fuj.

Gość gość
co ma zgrabność do tego co mieści w tyłku?

Gość gość
Zgrabność pewnie nic ale to pewnie był sarkazm którego nie zrozumiałeś. Może i zgrabna ale dupsko już kibel.. Teraz rozumiesz? :-)

Gość gość
Czyli za kilka lat będzie musiała chodzić w pampersie bo będzie pod siebie robiła. A ty musisz uważać bo zrobi kupsko na ciebie :-P

Gość gość
Koleżanka spełniła taką fantazje i miała nietypowy trójkąt bo podczas nocy po ślubnej. Nie pili prawie wcale mąż ona i kochanek. Ustawili sobie dwie kamerki i mają z tego wspaniałego seksu pamiątkę.

Gość gość
jedna z lepszych fantazji