Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety niczym tak nie gardzą jak refleksyjnością u facetów, wolą prostych,

Polecane posty

Gość gość

pragmatycznych półgłówków, jak to one mówią "twardo stąpających po ziemi i z głową na karku", albo ścisłowców, którzy mają kalkulator w głowie, proste myślenie i brak wyobraźni (oczywiście niektórzy mają, ale dla kobiety nie ma to znaczenia). Kobiety uwielbiają więc facetów po zawodówkach, którzy mówią sloganem, robią błędy językowe i mają ubogi zasób słownictwa, ale umieją np. przyklepać blachę w aucie (oczywiście, jeśli wyciągają za to hajs, bo jeśli nie ma pieniędzy to mogą umieć wszystko, a i tak nie będzie to obchodziło kobiety), poza tym nie ma z nimi tematów do rozmowy i poza meczami, lubią też facetów po ścisłych kierunkach, ale tylko dlatego, że na tym można zarobić, bo nie obchodzi ich zupełnie co ten facet potrafi, np. jeżeli będzie po takich studiach, ale będzie tylko nauczycielem matmy za minimalną krajową to laska wybierze głupiego mechanika samochodowego. Oczywiście sobie i wszystkim będzie wmawiać, że to nie jest prostak, niewrażliwy i bezrefleksyjny prymityw, tylko "facet z głową na karku, który spływa uczucia", kolokwialnie mówiąc: kobiety wolą debili.

Gość gość
Wszyscy, którzy kiedykolwiek przeczytali twoje wypociny GARDZĄ TOBĄ KRETYNIE. Gdybyś miał choć odrobinę inteligencji, to naszła by cię refleksja, co masz zmienić w swoim postępowaniu, by stać się atrakcyjnym dla innych ludzi. Ale ty jesteś tylko zarozumiałym kretynem, uważającym siebie za ideał.

Gość gość
20:43 Nie zamierzam zmieniać nic w swoim postępowaniu, by stawać się atrakcyjnym dla małp, będących za mną ewolucyjnie w tyle, jak np ty.

Gość gość
gość dziś Przecież ty koczkodanie nie masz wykształcenia, pracy, mieszkania, samochodu, kolegów, przyjaciół, ani dziewczyny :D. Pod względem ewolucyjnym jesteś więc prawdziwym dnem. W jaki sposób chciałbyś porównywać się ze mną ? Rozłożę cię i w szachy i na ringu :D. x Masz typowe myślenie idioty. Cały świat nie potrafi cię zrozumieć, więc jest głupszy od ciebie. Dowcip polega na tym, że cały świat ma cię głęboko w d_pie, bo nie przedstawiasz dla niego żadnej wartości. Nie ma różnicy, czy żyjesz, czy zdechniesz (no może tylko dla twojej biednej matki). Ewolucja wykształciła u ludzi inteligencję, a inteligencja polega m.in. na umiejętności dostosowania się do nowych warunków. Ty zdechłbyś z głodu pozostawiony sam sobie, więc ewolucyjnie jesteś na niższym etapie od meduzy.

Gość absolootna
wiemy już, refleksyjni to zazwyczaj nadwrażliwi = psychiczni, męczący dla siebie i otoczenia

Gość gość
21:13 Dziecko moje drogie, jesteś tylko moją głupawą marionetką, która tańczy na sznurkach, za które ciągnę, podbija mi tematy, od wielu miesięcy i reaguje jak mi się podoba. Poza tym wszystkim pojęcia nie masz najmniejszego ani o tym co ja osiągnąłem, ani o tym co mam, ani co sobą reprezentuję. Przez cały czas było mi to nawet na rękę, bo wytykając mi dokładasz tylko przykładowy dowód jakie atrybuty stanowią wartość dla kobiet i dzięki temu przybijasz gwóźdź. Ja mam większość z tych rzeczy, które według waszych prymitywnych kryteriów nobilitują i są godne podziwu, zwyczajnie łżę i robię z siebie ofiarę, żeby sprowokować do takich tekstów pod moim adresem, bo gardzę wami przez świadomość, że gdybym nie miał pewnych płytkich rzeczy, a byłbym tym samym człowiekiem to dla kobiet byłbym śmieciem i to mi wystarczy.

Gość gość
Wchodzę na Kafe, by legalnie nawtykać jakiemuś idiocie. Piszę w twoich tematach, bo ty jesteś jednym z największych tutejszych idiotów. Pojąłeś, czy za trudne :P ?

Gość gość
21:31 Ale misio, zrozum, że to z ciebie tu wszyscy polewają i z Twojej mitomanii po tym jak zostało założonych mnóstwo tematów, gdzie zebrano do kupy twoje sprzeczne kocopoły.

Gość gość
Nie znoszę mężczyzn bez wyobraźni. Prawdę mówiąc na takich facetów lecą kobiety zdesperowane, które i tak po jakimś czasie zostaną wymienione na lepszy model

Gość gość
Refleksyjni nadwrażliwcy są po prostu w mniejszości i nie chodzą stadami po ulicach. Da się z takim żyć pod warunkiem że na pierwszym miejscu postawi się zrozumienie jego osobowości, a potem są dwie drogi. Ucieczka albo wspinaczka ;)

Gość gość
Kobiety chcą po prostu podczepić się pod faceta, który większość rzeczy załatwi im, żeby one nie musiały, a czy debil, czy inteligentny to mają w doopie. Lepiej, żeby debil, bo kobiety nudzi słuchanie inteligentnych rzeczy.

Gość gość
Po prostu szukają silnych mężczyzn, na których można liczyć. Nadwrażliwcy sami potrzebują silnej kobiety i oparcia.

Gość gość
typowy badboy