Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doszedłem do ściany, nie chce żyć :(

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, studiuję lekarski, a sam nie potrafię sobie pomóc. Na zewnątrz wszytko wygląda idealnie. Jestem z bogatej rodziny. A jedyne czego chce to skończyć to przedstawienie

Gość gość
wydawało by się że na medycynę przyjmują silnych psychicznie idąc twoim tokiem myślenia ja już powinna przynajmniej trzy razy razy zakończyć żywot to jakaś marna prowokacja

Gość gość
Tak to prowokacja.

Gość gość
Gdybyś był rzeczywiście lekarzem, to skończyłbyś swój żywot bezboleśnie i szybko, A ty jesteś jedynie nic nie wartą PODRÓBKĄ . Nawet zabić się nie potrafiłbyś durny, zakompleksiony gnoju.

Gość gość
Kiedys na pewno sie skonczy dla kazdego

Gość gośćlaluna
Witaj msm tyle lat,ze moglabym byc twoja mamą,byłabym szczesliwa i dumna z takiego syna,inteligentnego,młodego,zdolnego mezczyzny,ale niestety :'( jestem matka 8letniego autysty,nie mam zdrowego dziecka,ktore samo bedzie decydowac o sobie,pomimo,ze tez jest niezwykle zdolne,ale zupelnie w innym swiecie,a ty jestes wyjatkowo wrazliwy,tak odczulam,sorki za smialosc to tylko forum i tu pelno nienawiści,pozdrawiam cie

Gość gość
A co Ci dolega? Może damy radę Cię uleczyć?

Gość gość
gośćlaluna dziś Z całym szacunkiem, ale Twój syn jest w dużo mniejszym stopniu upośledzony umysłowo od autora tego prova :(.

Gość gość
nie rob przyjemnosci swoim wrogom.oni sie ciesza,ze jest ci zle.odetnij sie od falszywych ludzi.usmiech na usta i idz do przodu

Gość gość
Sama jesteś prowo, niby gdzie napisałem, że jestem lekarzem, jestem na ostatnim roku lekarskiego. Umiecie czytać?

Gość gość
Wiecie, że w depresję popadają najczęściej ludzie na zewnątrz uśmiechnięci, poczytajcie, to rodzaj maski. farmakologia jest wg mnie bardziej szkodliwa niż brak leczenia. Jeśli znasz wszystkie działania niepożądane, to wiesz, że to tylko iluzja. Leczymy jedno, wywołując kaskade często nieodwracalnych zmian.

Gość gośćlaluna
Czlowiek mysle,ze kazdy w jakims momencie sie załamuje,pochodze z malego miasta,gdzie matka niepelnosprawnego jest traktowana jak dziwolag i to smierdzacy,czyli z daleka,wiem jak byc odrzucona,duzo przeszłam,wiec staram sie zrozumiec innych,wierze w mlodych ludzi dobrze wszystkim życzę,wogole dogaduje sie z młodymi,juz nie zwracam uwagi na podle dowalanie np na ulicy

Gość gość
gośćlaluna dziś I tak trzymaj :) . Na ten temat nie zwracaj uwagi. Zakłada go regularnie jakiś chory psychicznie mitoman, który uważa lekarzy za swoistą rasę wyższą :D. Zależnie od prowokacji opisuje swoje wymyślone przygody z kobietami, kolegami, albo zakłada temat taki jak dzisiaj. W życiu codziennym jest bezdennie pustą namiastką człowieka, która w necie usiłuje zwrócić na siebie uwagę. Współczuję kłopotów z synem. Koleżanka ma podobną sytuację, więc rozumiem, co przeżywasz codziennie.

Gość gość
Jaka dorosła kobieta, matka 8 letniego dziecka z autyzmem, nazywa sama siebie "gość-lalunia" :D trzeba było od razu pustaczka :D

Gość gość
Gość 21:24 chciałeś/ chciałaś zabłysnąć tepaku i nie poszło - Laluna - księżyc...nie lalunia

Gość gość
Czuje sie podobnie...tyle ze jestem na 3 roku i tez zyc mi sie nie chce...

Gość gość
gość dziś Założę się, że tamten post napisał autor tematu.

Gość gość
Pudło