Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wreszcie wzięłam prysznic,nie myłam się 10 dni

Polecane posty

Gość gość

ciekawe czy jakaś kobieta mnie pobije. Juz sama czułam swój smród,najnormalniej w świecie nie miałam czasu i sił. Czuję sie jakbym urodziła sie na nowo.

Gość gość
Jesteś prawie taką samą fleją jak mój sąsiad.

Gość gość
To że śmierdzimy to wina detergentów których używamy. Widziałem eksperyment gdzie gość się nie mył 3 tygodnie, po takim czasie odrodziły się naturalne bakterie na skórze które "pożerają" amoniak w pocie. Po 3 tyg przestał samoczynnie śmierdzieć.

Gość gość
Może wywietrzał :D:D:D Ja tam wolę się kąpać, robię to namietnie 2 razy na dobę i zuzywam ponadnormatywne ilości wody.

Gość gość
Ja np myje sie codziennie , kape co 2 dzien. Ale nie dlatego ze mi sie nie chce. Mam czasami problemy z ciepla woda raz jest raz jej nie ma i z ogrzewaniem w zime tez. Nie zawsze moge ja ugrzac by sie nie narazic domownikom i ich kieszeni bo drogie wszystko Nie wlaczamy piecyka codziennnie by była woda do kapania ciepla takie oszczędności. I tez nie jakas mega goraca ta woda. Najbardziej jednak mnie denerwują cienki tluste wlosy juz 1,2 dni po i cala chodze i drape po glowie. No ale extremalnie jak już nie mam np opalu by miec ciepła wode to grzeje na kuchni w garnkach. Jak sie W 3 dniu nie wykape to chodzę Choraaaa!

Gość gość
to straszne macać takie brudne pisty:-P

Gość gość
Kurcze to się tylko mogę domyślać jak musiała tobie psiocha walić to już była pewnie ryba w stanie rozkładu. :-P