Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stracilem sens zycia

Polecane posty

Gość gość

nie popelnie samobojstwa ale zaczne pic

Gość gość
I CO ? w alkoholu odnajdziesz sens który utraciłeś ? Złe posunięcie, radzę wybrać się do psychologa i na nowo poszukać utraconego sensu... wiosna , maj piękny miesiąc , wszystko zaczyna zyć na nowo , zacznij i Ty od nowa , z serca Ci tego życzę byś znów zobaczył że świat nie tylko jest szary ale gdy dobrze się przyjrzymy zobaczymy że ma piękne barwy .

Gość gość
Ja stracilem kilka lat temu i do teraz walczę z depresją. Ech szkoda gadać. Może picie to nie jest taki zły pomysł, przynajmniej przez chwilę człowiek czuje się dobrze.

Gość gość
autor- psycholog nic nie pomoze

Gość gość
autor- mam Zone ktora wiecznie na mnie marudzi do tego Zero sexu tylko praca i praca przerabia dzieci na swoje strone wczoraj mi dziecko powiedzialo ze mnie nienawidzi

Gość gość
moze jednak samobojstwo?

Gość gość
06:55 Owszem , psycholog pomoże w tym sensie że naprowadzi Cie jak sobie z obecną sytuacją radzić , wskaże co powinieneś zmienić by było dobrze. Jednak to Ty sam musisz nad sobą popracować stosując sugestie psychologa. W małżeństwach bywa różnie , nie zawsze jest kolorowo , może więc dobrym rozwiązaniem byłoby gdyście razem z partnerką wybrali się na taką terapię. Alkohol , jeśli zaczniesz go nadużywać zaprowadzi Cię na samo dno a stamtąd rzadko komu udaje się wydostać. Pomyśl o tym czy warto , może lepszym wyjściem byłoby pokazać rodzinie że jednak jesteś KIMŚ !! Zawalcz o siebie , o swoje życie . Wiesz , w życiu piękne są tylko chwile - uwierz że dla tych chwil warto żyć .

Gość gość
nie dam juz rady za pozno

Gość gość
Autorze masz 80 lat?

Gość gość
nie 80 mniej

Gość gość
przezylem juz tyle ze czas konczys ta farse

Gość gość
Farse??Powiedz coś więcej jeśli chcesz rzeczowych odpowiedzi.

Gość gość
To nie byly slowa dziecka, tylko zony. To jest do rozwiazania, ciagle marudzenie, nastawianie dziecka, brak wspolzycia. Jak zaczniesz pic, to nawet nie bedziesz mogl odebrac zonie praw opiekunczych. Wyjedz sam czy z dzieckiem. Jako alk bedziesz sie czul tylko gorzej, chocby wobec dziecka.

Gość gość
Warto przeczytać ! :) http://www.zlotemysli.pl/new,ebookstime,1/prod/13462/depresja-niewidzialny-wrog-joanna-jankiewicz.html