Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na jakie studia mam szansę?

Polecane posty

Gość gość

hej, jestem juz prawie po maturach, uczyłam sie duzo i poswieciłam na nie duzo czasu jednak nie poszły mi tak jak chciałam, z polskiego daje sobie z 70%, matematyka 50% angielski 50% to na podstawie i rozszerzenie: wos 50% historia ok 70%. na jakie studia i gdzie mam szanse? :/

Gość gość
na większość uczelni z wyjątkiem medycznych i politechnicznych...

Gość gość
ale chyba na UW tez nie bardzo :/

Gość gość
idź na to co Cię interesuje, a nie na to na co masz szansę! jest tyle uczelni do wyboru, ja np. celuje tylko w prywatne, prawdopodobnie pójdę na wsb, bo mają najlepsze opinie + zajęcia z praktykami... bo to kolejna kwestia... mieć zajęcia z ludźmi, którzy naprawdę pracują w zawodzie! powodzenia

Gość Mesetio
A rejestrowałaś się już? Nie wiesz, czy ta promocja zniżkowa jeszcze obowiązuje?

Masetio promocja nadal obowiązuje na studia I stopnia w Wyższej Szkole Bankowej. Zatem, zapisując się na studia w terminie do 15 lipca możesz zaoszczędzić aż 1000 zł na studiach - 600 zł dzięki zniżce w czesnym na pierwszym roku studiów oraz 400 zł dzięki zwolnieniu z opłaty wpisowej. Zapraszam po szczegóły na http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość mitologicznyElektron
Wiadomo do kiedy trwać będzie rekrutacja na WSB? Oraz czy są tworzone listy rezerwowe?

Gość gość
Może lekarski?

MitologicznyElektron rekrutacja na studia I stopnia w oddziałach Wyższej Szkoły Bankowej trwa do momentu zapełnienia wszystkich wolnych miejsc. Listy rezerwowe nie są tworzone. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość mitologicznyElektron
A jeśli listy nie zapełnią sie do miesiąca semestralnego czyli października, to nadal będzie trwać?

mitologicznyElektron rekrutacja zostanie zakończona, a od decyzji Dziekana zależeć będzie czy zostanie utworzony dany kierunek studiów. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość Mirenia
A co do szansy i studiów na WSB, to czy na pierwszym roku można ubiegać się o stypendium?

Mirenia oczywiście, że możesz ubiegać się o stypendium (juz na pierwszym roku). Możesz liczyć na skorzystanie z następujących rodzajów stypendiów (po spełnieniu warunków do otrzymania stypendium): za wyniki w nauce, socjalne, dla wyróżniających się, sportowe oraz MNiSW. Więcej informacji znajdziesz na stronie internetowej: http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia/stypendia-i-znizki Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość ruminescyjnyy
Witam, czy WSB daje możliwość studiowania dwóch kierunków jednocześnie?

Gość oewsb
Mój drogi, tak jest taka możliwość. Koszt takich studiów to 145 zł lub 195 zł miesięcznie (decyduje stopień zbieżności programów z kierunkiem macierzystym). Jeśli chcesz się zapisać się na drugi kierunek studiów to należy skontaktować się z Biurem Rekrutacji. Dla każdej z osób zaprojektowana zostanie optymalna ścieżka studiów w oparciu o program kierunku podstawowego. Zapisy na drugi kierunek wiążą się z dostarczeniem określonej puli dokumentów z uczelni macierzystej – dlatego możliwe są wyłącznie w Biurze Rekrutacji. Więcej informacji na stronie: www.wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia/drugi-kierunek Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość ruminescyjnyy
A istnieją ograniczenia co do ilości kierunków na WSB, czy maksymalnie można dwa studiować u was?