Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masturbacja

Polecane posty

Gość gość

gość wczoraj [11:35] ja mam ten sam problem ale moja córka ma 5 lat i też sobie z tym nie radze, psychicznie wysiadam. W naszym przypadku córka robi to w przedszkolu siedząc przy stoliku.Zaczęło się to w pażdzierniku jak panie przedszkolanki to zauważyły, nam rodzicom powiedzieli o tym dopiero w lutym i to po rozmowie z psychologiem który jest w tym przedszkolu od stycznia Pani psycholog zaatakowała nas rodziców że to nasza wina i że dziecko jest pewnie wykorzystywane przez ojca ,mąż jak usłyszał to rozpłakał się przy niej ,nasze dziecko jest przez nas bardzo kochane i długo wyczekiwane, reakcja tej psycholog bardzo nami wstrząsneła.Od razu rozmawialiśmy z córką ona tłumaczy nam żę podpatrzała to od starszej dziewczynki i że nie wiedziała że to jest nieodpowiednie zachowanie,po tej rozmowie byliśmy też z nią u takiej fajnej Pani neurolog dziecięcej (zalecenie tego psychologa) porozmawiała z nią dała syrop na wyciszenie bo córka ogólnie jest dzieckiem żywiołowym i bardzo wszystko emocjonalnie przeżywa i do tej pory był spokój .w piątek pani mi powiedziała że to robiła i wczoraj też ,zamarłam ze strachu ,czytam cały czas różne fora i tam piszą że to u dzieci naturalne a w tym przedszkolu patrzą na mnie jak na jakąś matkę patologiczną i mówią abym coś z TYM zrobiła .Może ktos z Was miał kiedyś taki przypadek to napiszcie poradzcie,a może przeczyta to jakiś specjalista i coś doradzi bardzo Was proszę.

Gość gość
o rany na początku nie poprawiłam tekstu i wyszło że ja też mam taki problem po prostu przeniosłam post z innego forum na którym pisano o masturbacji 8 letniej dziewczynki, dlatego zaczęłam od słów że ja też mam taki problem ze swoją córką.Niedopatrzenie.