Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzależniłam się od leku na nerwice, nie mogę przestać go brać i nadużywam o boże

Polecane posty

Gość gość

kto ma podobnie ? lekarz mnie ostrzegał, ludzie w necie ostrzegają, myslalam ze jestem taka silna bo przeciez wódki nie pije, nie ćpam itp... a tu zauwazam, ze nawet jak nie jest pora na tabletke to i tak ją biore, jakis podświadomy przymus, biore 2x wwiecej niz mam zapisane i juz mi sie konczy opakowanie a wizyta u lekarza dopiero w czerwcu a tabletek mam jeszcze na tydzien :O

Gość gość
Odstaw je teraz całkiem. I powiedz o tym lekarzowi.

Gość gość
To dojdzie leczenie uzależnienia

Gość gość
ja tez, gdy odstawiłam lek na depresje to wrocil smutek i płacz

Gość gość
a jaki to lek?

Gość gość
Ja jestem uzalezniona od tabletek na przeczyszczenie. Masakra.

Gość gość
Ja biorę Coaxil, z tego co czytam na zagranicznych forach to ten lek w niektórych krajach został wpisany na listę narkotyków bo w dużych dawkach działa jak morfina, Ruscy sobie w żyłe go dają :O Od leku na zatwardzenie tez jestem uzalezniona bo Coaxil spowalnia perstylaltyke jelit, czesto mam ogromne wzdęcia jakbym w ciąży była, biorę co 2 dzień Dulcobis, dobrze ze to tanie i malo szkodliwe ale coraz slabiej działa. Nie chcę rezygnować z tego leku, wole być uzależniona, nie chce znowu ryczeć i bać sie wychodzic z domu, ten lek nie spowodowal ze jestem sszczęśliwa tylko mnie uspokaja, wycisza, zwalnia tętno, powoduje ze jestem wyluzowana i nie interesuje mnie opinia innych ludzi na moj temat :)

Gość gość
Czyli po prostu łazisz naćpana. To już nie jest leczenie a wpadłaś z deszczu pod rynnę. Podpowiem ci coś, heroina jest jeszcze lepsza i niedługo zaczniesz jej szukać :P