Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje w Egipcie nie takie złe felieton

Polecane posty

Gość gość

I było to roku 2013, udaliśmy się z całą świtą i na miejscu zastał nas hotel 4ro* A w pokojach łóżka były i szafki i widziałem to, widziałem robaki i węże i poszedłem do recepcji i opowiedziałem wszystko i pan mnie wysłuchał. Szybka odpowiedź jego była i nagroda też. Zabrał mnie a ja poszedłem z nim. I wyszliśmy na pole i nic tam nie było. I szliśmy tak a noc jasna była. I oczom nagle ukazała się jaskinia i wszedłem tam z panem. W jaskini owej były i chłopcy i dziewczęta i spali wszyscy razem,I nagość była i pan wtem mnie oznajmił. To są nasze dary bierz i baw się a tajemnicą to zostanie i zostałem tam. I gdy rano wyszedłem już oczom mym widok piękny się ukazał, wielbłądy szły prowadzone przez niewiasty nagie ale nie skusił mnie ten widok, byłem silny patrzyłem tylko i do jaskini wrócił'em . małe robaczki i węże już nie przeszkadzały mi i 5 nocy i 5 dni zostałem i chwaliłem hotel i obsługę całą iw wróciłem do domu a pamięć dobra została

Kłamiesz i zmyslasz. Bojkot rainbow tours ! ! ! W tradycji tego narodu, kraju, mężczyźni polują na ofiarę kobietę samotną, ustala się turystkę miejsce zamieszkania, to jeden wielki układ, zabawa polega na wejściu w nocy do pokoju i jest tzw orgia kobieta jest obezwładniana, odurzana, w tym rytuale bierze udział wielu mężczyzn, macają kobietę, może dojść do gwałtu, mężczyźni rozładowują popęd seksualny. Zgwałcili Ją, kobieta przeżyła stres psychoza reaktywna pojawiła się, zaburzenie psychiczne chorobowe pod wpływem czynnika egzogennego (gwałt). Pojawił się stan upośledzenia znacznego w zdolności postrzegania rzeczywistości (urojenia). Kobieta w rozmowie video telefonicznej prosiła o pomoc, rozmowa dziwna była traktowana przedmiotowo dorosła kobieta.

Gość gość
up