Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dokładnie na takich facetów lecą kobiety! Reszty nie trzeba

Polecane posty

Gość gość

jest to pokazane na tym filmiku jaki typ charakteru i poziom intelektu przyciąga KAŻDĄ młodą kobietę, trwa 3 sekundy, za to gardzą takimi jak ci, do których ten facet się zwraca: https://www.youtube.com/watch?v=dy5FEIRSkSY

Gość gość
Nienawidzę takiego typu facetów, mam 19 lat, gardzę takimi, chcę takiego do rozmowy, do żartów. A nie jakiegoś imbecyla i prymitywa

Gość gość
12:30 Takiemu musi dać doopy w życiu każda kobieta przynajmniej raz, włącznie z tobą. Wygodnie jest ściemniać na internecie, a praktyce właśnie taki pewny siebie cwaniak z gadką by do ciebie podbił i straciłabyś kontrolę nad sobą, jak każda kobieta. Za to na tych wystraszonych studentów spojrzałabyś z politowaniem i pogardą.

Gość gość
Każdą młodą kobietę, czyli lesbijkę też :D

Gość gość
a po co filmik? wystarczy stwierdzić kreatywno romantyczny cwaniaczek.

Gość gość
Autorze, to chyba nie masz doświadczenia i współczuję Ci, że tak bardzo uogólniasz wszystkie kobiety. Nie chcę takiego cwaniaka, mam kochającego chłopaka, który urzekł mnie swoją osobowością i dowc**em.

Gość gość
12:35 I wzrostem, ekstrawersją, wyszczekaniem oraz twoim przekonaniem, że naj*bałby kopnięciami półobrotowymi pięciu karków po sterydach. :D

Gość gość
kobiecy lecą na najgorszy typ mężczyzn(to nie są mężczyzni) prymityw gruboskórny prostak.

Gość gość
12:37 jak Ty wszystko wiesz, nawet mnie nie znasz a tak cechy przypisuje mojemu chlopakowi? Jesteś jasnowidzem? Żałosne to co piszesz. Wszystko co napisałeś to odwrotnosc mojego chłopaka, współczuję Ci że musisz wylewać żale na kafe bo żadna Cię nie chce. Może popracuj nad sobą, mniej pesymizmu i zgorzknienia...

Gość gość
ja to sie udoskonaliłem już tak że bardziej chyba nie można i widze że kobiety plują teraz na mnie jadem jak nigdy