Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest nadzieja?:(

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny ! Mam 22 lata . Niedawno dowiedziałam się że bede mama. Ta wiadomość nieco mną wstrząsnęła Ale mimo wszystko po pierwszym usg poczułam instynkt macierzyński . Niestety moja radość nie trwała zbyt długo bo lekarz stwierdził że Pecherzyk ciążowy jest zbyt mały jak na 5 tydzień ( wyliczył to na podstawie OM) . co najwyezej może być to 3 tydzień , bo Pecherzyk wynosi 4.4 mm i moja owulacja mogła się przesunąć . lekarz nie dal ostatecznej diagnozy Ale powiedział że wszystko może się zdarzyc i kazał zrobić bete . Tak więc zrobiłam .. Jednego dnia beta wynosiła 650 a po 48 h zaledwie 750 :( bardzo mały przyrost ... Jeszcze po 48 h tylko 795 :( od razu zadzwoniłam do ginekologa,tym. Razem innego i umowilam się na wizytę tego samego dnia . lekarz powoerdziala że Pecherzyk ma 4 mm , zarodka nie widać a beta powinna wzrosnąć dwukrotnie po 48h:( zalamalam się ... Pani doktor kazała przyjść za tydzień na kolejne usg , nie robić bety , uspokoić się a jeżeli nic się nie ruszy to bierze mnie na oddział i daje tabletki poronne:( dziewczyny co mysliscie? Któraś z was miała podobna sytuację ? A to możliwe że moja owulacja się opoznila ? Ale jeśli tak to czemu beta nie rośnie :( pusty Pecherzyk mnie przeraża Ale jest iskierka nadziei że dzidzia się ukrywa :( co sądzicie ?

Gość gość
Wygląda niestety na ciążę pozamaciczna lub puste jajo płodowe. Nie martw się, Uda się jeszcze i na pewno zostaniesz mama. :-)

Gość gość
Cały czas mam nadzieję że to jednak skończy się pomyślnie , pójdę na usg i zobaczę piekny zarodek :(:(

Gość gość
Czytałam na wielu forach że jednak cuda się.zdarzają . :(

Gość gość
Nie ma szans na to, że donosisz. :-( Beta pokazała, że twoja ciąża się nie rozwija. Mówię to jako mama po przejściach. Poroniłam 6 razy. Zawsze podobny schemat z betą jak u ciebie.

Gość gość
:(:( zalamalas mnie ..

Gość gość
Może poczekaj jeszcze chwilę, żeby sobie potem nie wyrzucać. Ale przygotuj się psychicznie. Sama jestem po poronieniu, w 10 tygodniu. Jest ciężko, bardzo, ale widzę niestety, że dużo nas...

Gość gość
Beta nie pozostawia wątpliwości. Ciąża się nie rozwija.

Gość gość
Poczekam dziewczyny jeszcze trochę .. Nadzieja matka głupich :(

Gość gość
jeszcze kiedyś na pewno zostaniesz mamą

Gość gość
czasami na niektóre rzeczy nie ma się wpływu i trzeba zaakceptować to co ma być to będzie ,jesteś młoda masz szanse kiedyś być może jeszcze mamą