Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lost On You

Chcę mieć czarne włosy

Polecane posty

Gość Lost On You

No hejka :D Kusi mnie by zrobić sobie czarne włosy (obecnie mam naturalne czyli ciemny blond), ale nie jestem pewna bo wiem że jak potem będę chciała zmienić kolor to będzie masakra, ale boże szaleje za czarnymi włosami. I teraz pytanie - robić czy nie? Nie chcę żałować, ale bardziej boję się żałowania że czegoś nie zrobiłam niż że coś zrobiłam ;) Rodzice mówią mi że będą mnie postarzać (mam niecałe 17 lat), ale nie sądzę :P Zastanawiam się jeszcze nad stylizacją do czarnych włosów - włosy normalne z przedziałkiem jak mam i normalne ciuchy czy może bardziej pójść w emo? ;) (dla tych co nie wiedzą to uwielbiam emo) i wtedy bym zrobiła jeszcze grzywkę na całe czoło i dodała do tego czarne ciuchy i czarny makijaż ;) I teraz dwa pytania do was: 1. Robić te włosy czy nie? 2. Która stylizacja do takich włosów lepsza? 1 czy 2? Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)

Gość gość
A jaki czarny bo różne są?

Gość Lost On You
W sumie to jeszcze się nie zastanawiałam jaki odcień zrobię, chcę iść do fryzjera z tym farbowaniem więc tam sobie wybiorę.

Zawsze możesz użyć jakiś szamponetek lub spray i zobaczyć efekt na swoich włosach, a jak już będziesz pewna to wtedy wybrać się do fryzjera

Gość kibicolka
Normalny strój będzie lepszy. Zrób sobie może taki czarny kolor włosów z niebieskimi refleksami. Widziałam ostatnio taki odcień w drogerii i wyglądał super.

ale farba czy spray ? myślisz że na ciemnych włosach wyjdzie kolor ?

Gość gość
Ja mam siwe :( i to naturalnie ps nie idź w emo idź w Catherinę Zeta-Jones albo Liv Tyler

Gość adriaannka
Ja bym to zrobila, ale tak w wersji na lajt, jak tu juz ktos wspomnial - szamponetka. Spierze sie i po sprawie. Czarny kolor jest bardzo specyficzny i nie wszystkim musi pasowac, np. przy jasnej cerze, mozesz wygladac bardzo blado.

Gość kibicolka
Ja widziałam farbę permanentną l'oreal colorista bodajże. Kusi mnie bardzo taki jagodowy kolor..