Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenaPaskisz

Automyjnia jaka w Gorzowie Wlkp

Polecane posty

Gość magdalenaPaskisz

Cześć :) Chciałem zapytać Was czy macie może do polecenia myjnie bezdotykową gdzie na prawdę będą mogła raz na tydzień dobrze umyć auto ze wszystkimi funkcjami, wysokim ciśnieniem i dość ciepłą wodą?

Gość GrażkaW
Moim zdaniem warto, abyś odwiedziła Auto Spa Baranowski na ulicy Słowiańska 70. Teraz zmienił się właściciel i przeszła ona całkowicie zmianę. Wysokie ciśnienie wody aż 150 bar, na prawdę widać, że używają dobrej chemii myjącej po samochodzie. Jest też nawet co mnie zaskoczyło program ze zmienną szczotką aktywna piana. Autko na prawdę bardzo dobrze wyglądało po takiej kuracji.

Gość AmeliaDziekin
Grażka również u nich byłam i na prawdę polecam, teraz cykilicznie w każdy weekend w niedzielę wpadam do nich na dokładniejsze mycie. Płaci się od minuty także nie ma zmarnowanego czasu. W końcu myjka ma wysokie ciśnienie, woda bardzo ciepła i duzo więcej opcji mycia. JAk przejął to nowy właściciel to w końcu na prawdę trzymaja poziom ;)

Gość KamilaRastrzykow
Zgadza się, bo ta myjnia przeszła kapitalny remont, a całe urządzenia w niej użyte są nowe m.in filtry do osmozy. Myjka nie zostawia kropli zacieku, dzięki czemu nie trzeba suszyć samochodu po myciu. Wystarczy tylko jechać do domu. Jestem mile zaskoczony, że w końcu ktoś o nią odpowiednio zadbał :)