Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem z miasta Opola

Czy na wsiach ludzie dalej trzymają psy na łańcuchu?

Polecane posty

Jestem z Opola mieszkam tam od urodzenia mieszkam w bloku ale jeżdżę do mojej babci na wieś około 30 km od Opola i masakra wystarczy 30 km od miasta by trafić na zabitą dechami wieś gdzie ludzie to prymitywne i nieczułe na krzywdę ludzką wieśniaki co trzymają psy na łańcuchu chodzę po tej wiosce i prawie na każdym podwórku jest Syf brud i psy na łańcuchu moi dziadkowie maja piękne czyste podwórko i zadbane ładny ogród dom płot i psa trzymają w domu on w domu jest nie na dworze moi dziadkowie to rodowite mieszczuchy oni też pochodzą z Opola ale tam się na wieś wyprowadzili ale chcą ten dom sprzedać i wrócić do miasta ludzi upominają by zdjeli psa z łańcuchucha a oni nic czy tak na każdej wsi jest?

Gość gość
Wieś wsi nie równa?

Gość gość
Miejsce psa nie jest w domu. Pies to brudas ma pchły, tasiemce, glisty itd. Każdy wie, że pies je gó\wno ludzi i innych psów. Jak ma długi łańcuch to nie ma krzywdy (4 metry minimum) ale fakt, że lepiej mu w kojcu niż na łańcuchu tylko kogo stać żeby dla psa kojec budować.

Gość gość
Up

Gość gość
Bo to prymitywne wsioki

Gość gość
uwaga troll dziś nie wdawać się w dyskusje szkoda czasu i klawiatury.

Gość gość
Up

Gość gość
U mojego dziadka pies był uwiązany w wychodku i wyżerał kupy, przy kibelku rosła też jabłonka papierówka i on zjadał też te jabłka. A żyło psisko chyba ponad 20 lat więc nie miał wcale źle.

Gość Jestem z miasta Opolaa
Jestem z miasta Opola mam na imie ola i d******py za gar zupy, na wsi mej wali troche gnojem wiec przywiezcie mi jakis perfum co bym se nieumyte organa spsikała

Co? Wy na wsiach tak traktujecie zwierzęta? Masakra Co za prymitywy

Gość gość
13:05 jestem z miasta Opola mam na imię Ola... W*********j wieśniacki trollu nikt cię tu nie zapraszał idioto opole to miasto ma poziomie w dodatku piękne i bogate kretynie zazdrościsz ty nam do miast naniesiesz gnoju s*********e lepiej uwolnij psa z łańcucha

13:07 ja autorka dobrze mu napisałaś też jestem z Opola wieśniak piertolony niech się leczy :( ja nie mam ma imię Ola k***a

Gość jestemzewsitowidacslychaciczuc
wlasnie cie uwolniłam z lancucha i popatrzcie panstwo jak ujada :D

Gość Warszawianka od pokoleń
Autorko nie przejmuj się wieśniak zawsze będzie wieśniakiem oni potrafią tylko zwyzywać i obrazić nic innego takie są właśnie wsioki :(

Gość Wybrednaaaa
Ja mieszkam tak prawie że na wsi i ludzie bardzo dbają o psy.

13:11 mieszkasz na wsi na wschodzie czy zachodzie polski? Ja bym na wsi nie chciała mieszkać :(

Gość gość
nie przesadzaj poza obrazaniem mamy jeszcze caly wachlarz innych możliwosci ,spuszczenie azora z lancucha, bieg z widłami na 100 metrów itd ...

Gość gość
To z tym jedzeniem gó\wna przez psy to niestety prawda:O Rzygam na widok paniusi której pies morde liże fuuuu:O

Miała być dyskusja na poziomie a są bluzgi i niszczenie mi tematu, :(

Gość gość
Holota no nie? :D

Gość gość
Tu na kafe nie warto dyskutować :(

Gość gość
Sram na was ciekłym moczem :(

Gość gość
Tak trzymają :(

Goście goście byłam w tym linku na kafe nawet nie chce mi się tego komentować bez komentarza wieś jest tragiczna :(

Gość GOSCIEGOSCIE
Pytasz czy psy są na łańcuchach, gdyby nie były nie było by takich jak ta : http://www.zerwijmylancuchy.pl kampanii społecznych. Ale jak sama widziałaś z wieśniakami nie ma dyskusji dla nich liczy się traktor a nie zwierzę! a jak się nie zgadasz z ich prymitywnym sposobem myślenia to obrzucą cię obelgami.....

Jejku taki mały piesek na takim wielkim łańcuchu :o

Dobrze ze mieszkam w mieście w bloku a nie rozumiem jednego skoro na wsiach są duże podwórka to nie rozumiem czemu zamiast pies po tym podwórku zamiast biegać mieć ****** swobodę jest na łańcuchu uwięziony? Ta wioska 30 km od Opola gdzie moi dziadkowie z Opola tam się przenieśli tam dom kupili ale chcą wrócić do Opola ta wiocha jest zabita dechami ale pod opolem do 10-15 km od Opola są ładne piękne wsie gdzie nikt nie trzyma psa na łańcuchu czym dalej od miasta tym gorzej :(

Up

Gość gość
Nie zrozumiesz bo jesteś inaczej wychowana, te zdjęcia to jeszcze nic, czasami rożnego rodzaju fundacje ratują psy którym łańcuch wrósł się w kark to jest makabryczny widok! na FB dodaj do obserwowanych np VIVA międzynarodow********* rzecz zwierząt ,otwarte klatki.... itd.... wtedy zobaczysz jak się na wsiach traktuje zwierzęta wszystkie bez wyjątku!