Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silnaibezlitosna

Jaki był Wasz pierwszy raz?

Polecane posty

Gość silnaibezlitosna

Opowiadajcie jak bylo :D gdzie to zrobiliście, czy bolalo, jak to wspominacie itd :) Ja zrobilam to w wieku 17 lat i pamietam do teraz, troche bolalo ale najgorzej nie wspominam :) pochwalcie sie :D

Gość gość
ja mialam pierwszy raz w wieku 15lat ale uwaga! z: tamponem hehe, tak nie robie sobie jaj to byl tampon :D bolalo jak cholera!!!! ciesze sie ze to byl tampon,a nie wacek bo mialabym okropne wspmnienia, a potem mialam palcowke z bylym tez leciala jeszcze krew, za to moj "trzeci" raz byl z facetem i jego wackiem i wspominam go cudownieeee bo juz mi krew nie leciala takze juz blony nie mialam i moza bylo figlowac do woli z radosci a nie z bolu,

Gość silnaibezlitosna
z tamponem? no no... tego jeszcze nie slyszalam :o :D

Gość gość
a jednak, polecam kazdej, bo jak mialabym pierwszy raz z faceem to chyba bym umarla z bolu, mialam okropny bol z tamponem, potem z palcem mojego bylego juz mniejszy, bo wiedocznie blona sie rozciagnela, dziekuje bogu ze bylam madra i najpierw tam wsadzilam tampon bo nie wiem czy jakmialabym takie traumatyczne przezycia z facetem to jeszcze ktokolwiek by we mnei wszedl, straszne to nasze dzieicwo jest, dlaczego nas tak boli, a ich nie? co za niesprawiedliwy swiat :(

Gość gość
Mój pierwszy raz był jak miałam 18 lat, na wyjeździe w górach. Niestety nie za dobrze wspominam, bo bardzo mnie bolało i nadał mi się za bardzo nie podoba :(

Gość gość pieprznięta
Pierwszy raz z tamponem... pozazdrościć :D 🖐️

Gość gość
no jasne ze popazdroscic, widzisz opinie powyzej? w wiekszosci te ktore mialay zawsze ich cholernie bolao, a mnie juz nie, bo bol mialam z tamponem, taka ze mnie madrala :P bierzcie ze mnie przykald a wasz pierwszy raz bedzie cudowny :)

Gość gość
Nie bolało mnie ze względu na błonę, przecież ona jest cienka.. tylko dlatego że jestem wąska, a mój chłopak ma duzego, jak nigdy tego nie robiłam to normalne że bolalo

Gość gość
a mnie ze wzgledu na blone, blone mialam cholernie gruba na to wychodzi, bo rowniez bardzo krwawilam w trakcie przebijania chudym i malym tamponem, a jak facet mi wsadzil a mial kilka razy wiekszego niz tampon zupelny brak bolu, wrecz przeciwnie, po naszym pierwszym razie od razu byl drugi potem trzeci a potem powiedzial ze ma dosc i poszlismy spac

Gość gość
Jest czym się chwalić dawanie d**y w tak młodym wieku :) Pójdziecie do piekła za ten seks przedmałżeński

Gość gość
Ja mialam 13 Lat I wzęło mnie dwóch kolegów z klubu. Byli bardo gwałtowni i pojechali mnie w trzy dziurki tak że troszkę bolało. Później za to robiliśmy to jeszcze kilkanaście razy I było wspaniale!

Gość gość
17-18 a one już uprawiaja seks masakra

Gość gość
18 lat to jest normalny wiek na seks.

Gość gość
18 lat to dobry wiek na seks o ile jesteś już niezależna finansowo i ciebie stać na poniesienie konsekwencji ewentualnej niechcianej ciąży.

Gość gość
Mam 19 lat, kocham mojego chłopaka, zabezpieczamy się i nie ma szans na ciążę (biorę pigulki). Jeśli jednak zdarzyła by się ciąża to nie jest to wielka tragedia, bo wiem że chcę z nim być.

Gość gość
hujowy musialem sie wykosztować na japcoki:-P

Gość gość
Jakkazda kobieta w wieku ponizej 18 lat. Mialam 16 lat z przypadkowo poznanym chlopakiem. Jestem wyzwolona nowoczesna kobieta. Teraz mam 19 lat i mam juz troche mezczyzn na koncie w koncu kobiecie tez wolno. A jak bedzie ciaza to wyjade do niemiec zrobic aborcje i po problemie!

Gość gość
Ładne prowokacje ktoś pisze o 4 rano. Wszystko jest: nie dość że wyzwolona, "kobietom wolno", to jeszcze wątek o aborcji. Starajcie się jednak nie przesadzać aż tak, bo wygląda to nienaturalnie i nikt się nie nabierze na tak oczywisty trolling :)