Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabawy, warsztaty w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość

Witam, tutaj zwracam się przede wszystkim tych, którzy pracują w przedszkolu. Znacie jakieś fajne zabawy dla dzieci lub jakieś kreatywne pomysły na warsztaty dla dzieci. Najlepiej jakieś plastyczno-manulane. Kończą mi się pomysły co ciekawego i nowego można zaproponować dzieciom.

Gość Agataaz
A może odkopać te stare zabawy typu "Stary niedźwiedź mocno śpi", ja zawsze to lubiłam. Jeśli chodzi o prace to może poróbcie figurki z modeliny? Też dobrze można się przy tym bawić. Jak te pomysły już były to może kogoś z zewnątrz zaproście z warsztatami. U nas kiedyś modrasova była i dzieciaki robiły czekoladki swojej produkcji. Miały przy tym dużo radochy. Niektóre to nawet nie chciały zjeść tej czekoladki, by na pamiątkę zostawić.

Gość gość
ładna pogoda się robi to na dwór można z dziećmi wyjść i w zbijaka choćby pograć

Gość przedszkolnaka2
Agataaz też jestem przedszkolanką, ale nie słyszałam o tych warsztatach, o których piszesz z ciekawości aż weszłam sobie na ich stronę i fajne rzeczy mają. Te czekoladowe czy lizakowe warsztaty na pewno nasze dzieciaki w zainteresowały. Zapytam się dyrekcji, może coś takiego zorganizują. Dzięki za pomysł. Pozdrawiam!

Gość gość
U nas dzieci bardzo lubią malować farbami, albo robić ludziki z modeliny