Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szybko schudnąć

Polecane posty

Gość gość

Jak szybko schudnąć 10 kg

Gość gośćlolipop
No jak ? Bo i ja 10 Kg chec szybko schudnac.

Gość gość
1. Całkowicie wyeliminuj fast food, słodycze, cukier. 2. Jedz zawsze o tych samych porach, nie częściej niż co 4 h. 3. Odstęp pomiędzy ostatnim posiłkiem w ciągu dnia a pierwszym posiłkiem następnego dnia musi wynosić ok 12 h. 4. Całkowicie wyeliminuj nabiał, ogranicz mięso. 5. Kieruj się indeksem glikemicznym. Gotuj sama najlepiej, nie kupuj gotówców raczej. Chyba że mają naprawdę dobry skład. 6. Wyeliminuj kawę, herbatę i wszystko co zawiera kofeinę, za to pij wodę, napary ziołowe (np mięta, rumianek). 7. Regularnie ćwicz. Jeśli do tej pory nic nie robisz, to zacznij od czegokolwiek, choćby spacerów. Ale musi być jakąkolwiek aktywność fizyczna. Osobiście polecam rozciąganie, rower, basen, rolki. Nie wiem czy schludnie szybko ale na pewno skutecznie.

Gość Sonka788
Ja wybrałam catering dietetyczny z dieta box. Wybrałam dietę bezglutenową. Bardzo smaczne posiłki w bardzo dobrej cenie.

Gość gość
Polecam stronę www.suple24.net masz tam porady, suplementy, publikacje na ten temat

dobrze jest też zamienić stałe posiłki na płynne, np. smoothies albo zupy krem.

Gość gość
Chyba najprościej jest ćwiczyć, sama tak robię, korzystając głównie z tych planów: http://www.menshealth.pl/atlas-cwiczen Często też biegam i polecam ci stronę www.runners-world.pl/, bo mają tam poradniki dla totalnych amatorów w bieganiu

Gość gość
Moim zdaniem nic tak nie poprawia sylwetki jak wybór roweru zamiast komunikacji czy tym bardziej samochodu. :) odkąd kupiłam rower w http://wolbarex.pl/ , jeżdżę cały czas i udało mi się schudnąć 6 kg w miesiąc.

Gość Beata

Dzięki zabiegowi liposukcji body jet bardzo schudłam. Wcześniej miałam z tym duże problemy. Zabieg daje bardzo dobre rezultaty. Ja robiłam go u dr dr Tomasza Mierzwińskiego z kliniki Bona Dea w Krakowie

Gość Weronika

Mi zabieg liposukcji body jet jaki wykonałam u dr Aldonę Stachurę  w Krakowie  pomógł w  zlikwidowaniu nadmiaru tkanki tłuszczowej z okolic bioder. Zabieg bardzo fajny bo daje natychmiastowe rezultaty i długotrwałe.