Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telka2

Tania pożyczka online dla firmy

Polecane posty

Gość telka2

Potrzebujemy taniej pożyczki online dla firmy. Najlepiej gdyby pożyczka miała jak najniższe RRSO. Gdzie znajdę taką pożyczkę?

Gość irek88
Na http://colorcredit.pl masz bazę inwestorów, którzy udzielają pożyczek na indywidualnych warunkach. Miałem kilka miesięcy bezrobocia i wspierałem się pożyczką właśnie po kontakcie z inwestorem przez serwis. Kredytobiorca nie ponosi żadnych dodatkowych opłat przy wyszukiwaniu pożyczek, więc nawet dla monitorowania rynku opłaca się założyć bezpłatne konto.

Gość gość
Polecam www.zcdf.info Lub Www.finansnet.pl Pomogą ci wybrać online i jest potężna oferta

Gość gość
Od banku kasy na start w zasadzie się nie dostaje. Racjonalne warunki dostaniecie dopiero w firmach pożyczkowych, ale większe kwoty też są realne jedynie w wybranych przypadkach. Znacie BOSS Pożyczka? Tam można dostać do 10 tysięcy, wymagania w zasadzie żadne, okres spłaty na 2 lata. O ile nie mają z wami negatywnych doświadczeń, to kasę dostaniecie.

Gość gość
Potwierdzam - nie tak dawno sami robiliśmy właśnie takie porównanie. Nie ma najmniejszych szans w tym momencie na dobrą pożyczkę poniżej tych kosztów. Ogólnie to co daje Boss Pożyczka jest na tle konkurencyjnych ofert propozycją wręcz wypasioną - oceniam całkowicie poważnie.

Gość gość
A co mają do tego karty kredytowe? Przecież przy nich czasu na spłatę zobowiązania masz strasznie mało. Boss Pożyczka - potwierdzam. Na własną rękę robiliśmy porównanie wielu ofert - nikt nie dał nam lepszych warunków. Różnice w RRSO niekiedy kosmicznie wysokie.

Gość gregorias
W takim razie polecam sprawdzenie Kredyty Chwilówki. Oferują dość różne pożyczki, a kontaktować się można z nimi właściwie 24/7.

Gość gość
Sprawdź to :) Podobno naprawdę dają radę jeśli chodzi o warunki pożyczek i elastyczność https://aasadlabiznesu.pl/

Gość gość
Ostatnio wziąłem pożyczkę gotówkową stad http://e-m2m.pl/592e89a4048a6 I jestem zadowolony korzystne warunki, szybko do mnie oddzwonili, Teraz juz cieszę się gotówką, czasami warto iść za opiniami ludzi. Polecam

Gość traustme
A na jaką kwotę? Ja brałem w feniko, ale tam jest do 1000 zł. Jeśli potrzebujesz niewielkiej kwoty, to polecam

Gość karmels
Zalezy co znaczy tania i na jaka kwote? Polecalbym sprawdzic w kredytach chwilowkach ;) moja firma dziala w branzy wydawniczej, przezywajacej maly kryzys, wiec potrzeba bylo ktoregos razu pieniedzy na szybko i wlasnie do nich sie zwrocilismy

Gość karolll78
Kolega ma taką niewielką firmę stolarską od kilku lat i ostatnio próbował w kredyt market, ale nie wiem czy mu sie udało, bo nie wiem jakie są warunki

@Telka2 @Karoll78 Aby dostać pożyczkę w KredytMarket musisz posiadać 24-miesięczną historię działalności, którą weryfikujemy na podstawie historii konta bankowego lub konta na allegro. Możliwa kwota pożyczki wynosi od 20 do 50 tys. złotych, oprocentowanie w skali roku - 9,5%, a nasza prowizja - 2,5% od pożyczanej kwoty. Cały proces wnioskowania o pożyczkę przebiega online.

Gość gość
Z doświadczenia polecam boss pożyczkę, bo mają niskie oprocentowanie . Warunki spłaty sam sobie ustalasz, masz tutaj https://bosspozyczka.pl/ możliwość przeprowadzenia symulacji spłaty :)