Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziwnyGość

Dziwny jestem

Polecane posty

Gość gość
Emocje są złym doradcą ;) można być miłym tylko nie dla każdego :P rozpoznanie odpowiedniej osoby to z kolei wyższy stopień wtajemniczenia :D

Gość DziwnyGość
No tak, to prawda. Czasami faktycznie może się zdarzyć, że ktoś kto na pierwszy rzut oka nie wydaje się interesujący, przy bliższym spotkaniu zacznie, ale to jednak wyjątek i decydując się na takie spotkanie trzeba mieć jednak dużo dystansu i zaplanować je tak, by móc uciec w miarę szybko :D

Gość gość
ale o co chodzi?

Gość gość
Skoro tak piszesz to już się nie martwię :P

Gość DziwnyGość
Mało stanowczy, bo jestem bardziej stanowczy i tak stwierdziłem subiektywnie

Gość gość
ms wszedzie ciebie pelno...

Gość gość
Heh, nie ma problemu z ewakuacją na otwartej przestrzeni :P ktoś kto nie wydaje się interesujący...nie raczej ktoś kto odpycha albo po prostu nie przyciąga swoją postawą. Wy mężczyźni macie w zwyczaju ulegać sygnałom i iść na łatwiznę :P

Gość DziwnyGość
To raczej jak ktoś mnie odpycha swoją osobą, to nie umawiam się na randkę, już nie róbmy z siebie desperatów :p

"Mało stanowczy, bo jestem bardziej stanowczy i tak stwierdziłem subiektywnie" x A to nie mam pytań:) xxx "ms wszedzie ciebie pelno..." x Cieszę się, że piszesz moją biografię, podziwiam wytrwałość. Ale na autoryzację nie licz.

Niby inteligentny ale z takim czymś wyjeżdzasz na forum? Nie jesteś inteligentny. :)

Gość DziwnyGość
Jakoś to przeżyję :p

Gość gość
Aha, kiedy w jednym pomieszczeniu masz dwie kobiety z których jedna jest zdystansowana druga z kolei wabi Cię którą zauważysz ?...:D więcej pracy musisz włożyć żeby zdobyć coś mniej czy bardziej wartościowego ?...:P

Gość DziwnyGość
Tylko zauważ, że jest różnica pomiędzy inteligencją, a mądrością :D

Gość DziwnyGość
gość dziś kobieta, która wabi jest mało pociągająca, faceci wolą zdobywać ;)

Gość gość
No ok, przypuśćmy że nie w pomieszczeniu tylko na otwartej przestrzeni :P

Gość DziwnyGość
Na otwartej przestrzeni można ryzykować :p

Gość gość
Nie, fizycznie obie kobiety są jednakowo pociągające, zapewniam Cię że nawet gdyby kobieta wabiąca była mniej pociągająca od niedostępnej i zdystansowanej, tej drugiej nie zauważysz ;) ...albo zauważysz ale postawisz na pewnik :P

Gość dziecikwiaty
Powiem tak, cała sztuka w tym, aby ucinać nierokujące znajomości. Moze nie na pierwszej randce , bo pierwsze wrażenie może być mylne, ale nie brnąć dalej w to co nie rokuje.

Gość DziwnyGość
Nawet gdybym zauważył w pierwszej kolejności tę wabiącą, to zamienię z nią kilka słów i jeżeli nie okaże się interesująca, to podejdę do tej drugiej, życie :p

Gość DziwnyGość
Znam takich co brną w te nierokujące przez lata, tylko dlatego, że tak wygodniej :D

Gość gość
życie jest w realu nie tutaj :P z doświadczenia wiem że w realnym świecie wygląda to tak jak opisałam wyżej :P

Gość dziecikwiaty
Jaka to jest wabiąca? Wabiąca ubiorem, urodą , zachowaniem??

"Tylko zauważ, że jest różnica pomiędzy inteligencją, a mądrością" x Fakt. Ktoś może być po studiach i pierdyliardzie fakultetów, i być kretynem, inny z kolei po ogólniaku i geniuszem. Ja wybieram bramkę numer dwa, bo inteligentny skutecznie zamaskuje braki w edukacji:)

Gość DziwnyGość
albo tak sobie tłumaczysz swoją sytuację :p

Gość dziecikwiaty
DziwnyGość dziś Znam takich co brną w te nierokujące przez lata, tylko dlatego, że tak wygodniej smiech.gif xx Im nie jest wygodniej tylko się boją samotności. Czysta desperacja, ale się zdarza. Też takowe znam. Ale jak im to odpowiada, niech robią co chcą.

Gość gość
Zachowaniem, postawą, mową ciała :)

Gość gość
22:40 a może kolega ma coś interesującego do powiedzenia w temacie ...:P

Gość DziwnyGość
Ja wolę mądrość od inteligencji, bo można wpaść w pułapkę inteligencji, bo wszystko można uzasadnić i ukryć braki, co nie zmienia faktu, że nie każde uzasadnienie jest sensowne, a ukryte braki ciągle są brakami i to, że inteligentny lekarz ukryje brak wiedzy medycznej, nie sprawi, że w przyszłości wyleczy pacjenta :p

Gość dziecikwiaty
Mało_stanowczy dziś "Tylko zauważ, że jest różnica pomiędzy inteligencją, a mądrością" x Fakt. Ktoś może być po studiach i pierdyliardzie fakultetów, i być kretynem, inny z kolei po ogólniaku i geniuszem. Ja wybieram bramkę numer dwa, bo inteligentny skutecznie zamaskuje braki w edukacjiusmiech.gif Żyj szybko, kochaj mocno, umieraj młodo xx Najgorzej jak ktoś jest po przysłowiowej podstawówce a na dodatek jest jak to mówisz kretynem - to się nawet często zdarza.