Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kosztuje kurs tańca na pierwszy taniec, warto?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Co o tym myślicie?

Gość gość
Dodam, że jesteśmy parą raczej nie tanczaca i nie chcemy obciachu na własnym weselu. A takie zwykłe "gibanie sie" jest juz chyba przereklamowane?

Gość gość
W Olsztynie w szkole tańca u Pavlovic placilismy chyba ok 100 za jedną lekcje a bylo ich 9. Troche zaluje bo jednak wolałabym sie jednak pogibac niż tańczyć sztywno i nienaturalnie

Gość gość
Żenujące są takie sztuczne układy osób które wyraźnie nie umieją tańczyć. Prawdziwy kabaret jak się potem ogląda filmy weselne z pierwszych tańców jak młodzi cali spięci odliczają kroki pod nosem...

Gość gość
U mnie nie będzie kamery. A chcemy prosty układ bez żadnych wymyślnych piruetow

Gość gość
Według mnie warto. Przecież taki kurs nie oznacza, że para decyduje się na wymyślny układ. Często chodzi po prostu o naukę tańca tak, żeby dobrze wypaść przed gośćmi weselnymi i mieć pamiątkę w postaci filmu. Nie każdy potrafi tańczyć, a w dzień ślubu dochodzi stres, więc opanowanie klasycznego układu pozwala uniknąć wpadki. Byłam na takim przedślubnym kursie w szkole Pierwszy Taniec w Myślenicach. I polecam- nie dość, że teraz czuję się swobodnie na parkiecie, to zwyczajnie był to dla mnie relaks przed ślubem :)