Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Majowa Panienka

Mam plan

Polecane posty

Go艣膰 Majowa Panienka

No w艂a艣nie - mam plan. Wa偶臋 65,7 kg. Chc臋 schudn膮膰 do 28 maja 6 kg. Mo偶liwe to? Dodatkowo chc臋 si臋 oczy艣ci膰 i potraktowa膰 to jako wst臋p do zdrowego od偶ywiania. M贸j plan jest na razie taki: 2 dni - dieta jab艂kowa - wi臋c same jab艂ka 2 dni - dieta owocowa - owoce r贸偶ne, w tym tak偶e banany i awokado 1 dzie艅 - dzie艅 ziemniaczany - ziemniaki gotowane na parze bez soli + ewentualnie jakie艣 inne warzywko 3 dni - dieta sokowa To na pierwszych 8 dni, a potem zobacz臋. Dzi艣 mija pierwszy dzie艅 na samych jab艂uszkach. Nie jest 藕le.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Majowa Panienka
Po pierwszym dniu na jab艂kach - 64,9 kg, wi臋c 0,8 kg w d贸艂. Dzis zaliczony dzie艅 drugi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aktywno艣膰 fizyczna bardzo dobrze pomaga, zw艂aszcza je艣li praca siedz膮ca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Idiotka jeste艣... :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jaka aktywno艣c, ona jest na g艂od贸wce, 偶eby 膰wiczy膰 trzeba mie膰 si艂臋 A to co ci zesz艂o to woda, nie t艂uszcz, kt贸ry wr贸ci z nawi膮zk膮, po 28, kiedy sobie odpuscisz Dieta musi by膰 zbilansowana; a nie same owoce, czyli cukier

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majowa Panienka
Wiem 偶e wali mi na dekiel ale co zrobi膰 gdy mam tak 艂eb zryty chce wygl膮da膰 jak ko艣ciotrup i tyle .M贸j plan jest potem taki jak ju偶 b臋d臋 taka chuda to naucze si臋 lata膰 i zesram si臋 komu艣 na 艂eb jak to robi膮 go艂embie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majowa Panienka
I co mam wpiernicza膰 te jab艂ka tak drug膮 a偶 znaczne sra膰 kompotem ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja z t膮 diet膮 online http://dieta-lux.pl/44535 schud艂am 9 kg w ci膮gu 2 miesi臋cy i 艂adnie wyrze藕bi艂am cia艂o ,dieta po艂膮czona jest z 膰wiczeniami i u艂o偶ona jest przez dietetyk贸w i trener贸w ,mo偶na uzyska膰 dobre efekty w kr贸tkim czasie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majowa Panienka
Po dw贸ch dniach na jab艂kach 63,3 kg. Kto艣 wy偶ej podszywa sie pode mnie. Nie interesuj膮 mnie z艂o艣liwe opinie grubas贸w, kt贸rzy sami nie potrafi膮 schudn膮膰 (w przeciwnym razie nie siedzieliby na tym forum). Wiem, ze to najpierw spada woda, a nie t艂uszcz - ale mimo wszystko cz艂owiek jest lzejszy, spodnie robi膮 si臋 lu藕niejsze i si臋 lepiej czuj臋. Dla niedowiark贸w - teori臋 te偶 znam swietnie, ze zbilansowana dieta i *******le ja si臋 oczyszczam, g艂膮by, jako wstep do zbilansowanej diety w艂a艣nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majowa Panienka
A do ko艣ciotrupa mi daaaleko, nie widzia艂am ko艣ciotrup贸w z oponkami w talii i z trzeszczacymi spodniami na udach - Ty roztyty mato艂ku, kt贸ry u偶y艂e艣 mojego nicku :-) Podnie艣 dupsko sprzed kompa i wypij melisk臋, bo Ci sie na m贸zg rzuca. Od z艂o艣liwo艣ci i grubia艅stwa si臋 brzydnie - nie wiedzia艂e艣 :-) Biedaczek, pewnie nikt Ci臋 nie lubi i musisz wy艂adowa膰 frustracje .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poj臋cia nie masz o odchudzaniu i zdrowym od偶ywianiu. A wi臋kszo艣膰 grubas贸w, ma problemy z wag膮 w艂a艣nie przez takie g艂upie diety. Po 偶arciu samych jab艂ek rzucisz si臋 na jedzenie, czy chcesz czy nie, bo tw贸j organizm b臋dzie wyg艂odzony i b臋dzie jojo, p贸藕niej znowu g艂upia dieta, znowu jojo i w ko艅cu 30 kg nadwagi. Chcesz sobie rozpierniczy膰 metabolizm, to tak r贸b, twoja sprawa. i jak jeste艣 taka m膮dra i wszsytko wiesz, to co tu robisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majowa Panienka
Nie mam 30 kg nadwagi, a zaledwie jakie艣 5 - 7 kg, a stosowa艂am ju偶 diety i g艂od贸wki oczyszczaj膮ce - jestem po czterdziestce, wiec te偶 nie jaka艣 siksa, kt贸ra chce wygl膮da膰 jak Anja Rubik. Poza tym - czytaj ze zrozumienie, jak chce sie te偶 oczy艣ci膰!!!!! Wiem, ze waga wr贸ci przynajmniej cz臋艣ciowo nawet je艣li si臋 b臋d臋 pilnowa膰 - znam mechanizm diet niskokalorycznych i g艂od贸wek. I zastanawia mnie, co Ty tu robisz skoro jeste艣 taki m膮dry????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobieto nie ma czegos takiego jak oczyszczanie diet膮, organizm oczyszcza si臋 sam przez w膮trob臋 i nerki, oczyszczamy si臋 przez pot, kup臋 i siku. Ka偶dy lekarz ci to powie, oczyszczanie to bzdury wymy艣lone przez producentow r贸偶nych specefik贸w i autor贸w g艂upich diet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majowa Panienka
Dzie艅 owocowy zaliczony. Do niedowiark贸w - kalorii by艂o dzi艣 sporo mimo, ze to same owoce - kilka banan贸w, 2 kiwi, 1 awokado, 2 pomara艅cze, sok z pomara艅czy, mro偶one truskawki, maliny, jagody (w smoothie), jab艂ka, winogrona, bor贸wki, gruszka. Negatywne komentarze tylko motywuj膮 do dzia艂ania. Nie b臋d臋 polemizowa膰 - swoje w 偶yciu przesz艂am, w艂膮cznie z nowotworem 11 lat temu i wiem co jest dla mnie dobre, a co nie. Niech kazdy post臋puje zgodnie ze swoim sumieniem i swoj膮 wiedz膮. M贸j wyb贸r jest w艂a艣nie taki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majowa Panienka
Drugi dzie艅 owocowy zaliczony. Dzi艣 by艂o 1 awokado, kilka banan贸w, 2 jab艂ka, winogrona, gruszka, wi艣nie z mro偶onki. Dzi艣 startowa艂am w biegu na 10 km - wi臋c si艂臋 jako艣 mam, wcale nie g艂oduj臋. Jutro mia艂 byc dzie艅 warzywny, ale znowu b臋dzie owocowy, bo taka wersja bardzo mi podchodzi na razie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majowa Panienka
Dzis rano 62,4 kg i kolejny dzien owocowy prawie zaliczony. Od jutra 3 dni na sokach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majowa Panienka
Dzi艣 rano 62,8 kg, wi臋c 0.4 kg do g贸ry, ale to nie jest wa偶ne, bo ma艂e wahania s膮 normalne. I dzi艣 pierwszy dzie艅 sokowy zaliczony - w sumie 3 litry sok贸w, do tego herbatki zio艂owe (skrzyp, pokrzywa, rumianek).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majowa Panienka
Dzi艣 rano waga 62,2 kg, wi臋c przez tydzie艅 spad艂o 3, 5 kg. Bardzo si臋 ciesz臋, ale mam za sob膮 dopiero t膮 naj艂atwiejsz膮 cz臋艣膰 :-) Dzi艣 zako艅czony trzeci dzie艅 sokowy, wi臋c wszystko wed艂ug planu. Jutro startuj臋 z owocami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wybra艂am diet臋 pude艂kow膮 z diety box dla os贸b, kt贸re 膰wicz膮. Bardzo dobre jedzonko, nic si臋 nie powtarza i dla tego bardzo lubi臋 od nich zamawia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wspania艂ym dodatkiem w celu szybkiego chudni臋cia i przy tym poprawiania cery jest ciep艂a woda z cytryn膮 o poranku, Dzia艂a cuda bo sama testuje od 1,5 miesi膮ca. czuje dzi臋ki temu wi臋cej energii i moja cera si臋 znacz膮co wyg艂adzi艂a. Ocywi艣cie taka woda przyspiesza znacz膮co nasz metabolizm tak jak m贸wi膮 http://dietoholicy.pl i musz臋 si臋 z nimi zgozi膰. Dali mi ogrom wspania艂ej wiedzy i dos艂ownie takich metod ze nikt z was pewnie o nich nie s艂ysza艂... du偶o by tu pisa膰. zapiszcie si臋 i korzystajcie z ch wspania艂ej pracy. Szacunek dla http://dietoholicy.pl ze jednak dalej istniej膮 takie strny gdzie na prawd臋 staraj膮 nam si臋 rpzekazac rzeteln膮 i sprawdzon膮 wiedz臋!

Udost臋pnij ten post