Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić

Polecane posty

Gość gość

Biorę leki na emocje , czuje się jak warzywko , stres mnie niszczy , gnije tak tylko może antydepresanty brać ? Może to pomoże

Gość gość
Na razie brać.

Gość gość
No biorę te leki ale może ta droga ? Ktoś brał ? Problemy zejdą na boczny tor ? Poczuje radość z życia

Gość gość
Głową mnie też od nich boli , ja tam nie wiem wszystko mnie wk****a te mocne dawki tak uważam kwetaplexu które mnie zmulaja i inne ale dobrze ze jakieś mam , nie mam myśli samobójczych

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, wcześniej zrobiłem drugi i zupełnie hobbistycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 3000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.

Gość gość
Bateria mi pada skupie się na życiu poczytam o tych anty dep , nie jestem taki do końca coś mnie blokuje i te leki może antydepresanty

Gość gość
Przestań brać ten syf