Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka mi zazdrosci ze mam do pomocy babcie

Polecane posty

Gość gość

Moja mama uwielbia mojego syna. Ma 5msc i przyjezdza do niego 2-3razy w tyg a do tego bierze go na weekendy. Caly czas dostaje od niej i od mojej siostry ciuszki, zabawki pieniadze dla niego. Kolezanke szlag trafia mowi ze sie wysluguje nia bo sama jestem nie zaradna i wciskam dziecko matce. A to nie prawda. Ona sama go chce. Sama przyjezdza nawet jak nie prosze. Jak zamknac dziub zazdrosnej karynie

Gość gość
to po co się chwalisz ona powód do zazdrości a ty ja podkręcasz chcesz nie miec tej kolezanki rób tak dalej

Gość gość
Prowokacja.

Gość gość
Moja babcia podróżuje. Nie jest frajerką jak twoja.

Gość gość
fajnie że masz do pomocy kogos z rodziny przechwałki wkurzyły by wszystkich a w szczególności te które wszystko musza robic same

Gość gość
babcia podróżująca za 1500 emerytury chyba do Przychodni i spowrotem

Gość gość
A ja nigdy babci nie miałam :(

Gość gość
Moja mama sama proponuje ze wezmie odemnie malego. A jej matka nawet 2h nie zostanie w wnukiem. I nie chwale sie. Ale wiadc ze mi zazdrosci ze moge isc na impreze lub sama na spacer a ona musi targac ze soba dziecko.

Gość gośćchvjbo
Jestem pasozytem. Do tego zlosliwym pasozytem. Takie male dziecko zostawiac na weekend... I jeszcze sie chwalisz, ze imprezujesz zamiast byc przy swoim dziecku. Patologia. Powaznie, dla mnie osoby takie jak Ty to patologia bo wolisz chlac po barach niz sie dzieckiem zajmowac. Ockniesz sie jak dzieciak do babci bedzie mamo mowic i sobie z nim rady nie dasz bo w kazdym domu inne zasady, inne wychowanie. Poczekaj az skonczy dwa latka, nasra Ci na glowe. Ah i to Ty jestes typowa Karyna a Twoja kolezanka jest po prostu matka swojego dziecka.

Gość gośćchvjbon
*Jestes

Gość gość
Deb i - L

Gość gość
Haha kto powoedxial ze chleje po barach? Dalam malego dwa razy jak mialam urodziny i jak mialam przeprowadzke. Co w tym.zlego ze babcia chce sie zajmowac wnukiem? Zazdroscicie bo teraz babki maja wyjehane na swoje wnuki....jestescie sfrustrowane bo musicie same sie gnojami zajmowac.