Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest się o co martwic?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Otóż ostatnio zauważyłam, że mój partner ciągle dzwoni na pewien nr. Oczywiście bym się nie przejęła, bo bardzo często do kogoś dzwoni gdyby a jeśli już do kogoś dzwoni to tak raz na tydzień, a jesli ta os nie odbiera to już nie dzwoni, druga sprawa to taka, że nie dzwoni z samiutkiego rana tj. 7 rano. A z tym nr jest inaczej, dzwoni tam dziennie, m.in wlasnie o 7 gdzie do nikogo o tej godzinie nie dzwoni. Jeśli ta os nie odbiera, a ost zauważyłam że nie odbiera od niego od 2 dni to potrafi i z 3 razy jeszcze zadzwonić. Nawet do mnie nie dzwoni juz jak nie odbiore. Druga sprawa jest taka, że wiem od kogo jest to nr., bo spr to. Jest to kobieta, tylko że no właśnie... Ona naprawdę nie jest atrakcyjna chodzi o dosc widoczną nadwagę, i to naprawdę nadwagę, oczywiście bez urazy bo pewnie jest to spowodowane tym, ze byla w ciązy, więc ok. Więc to nie jest złośliwe.

Gość gość
A jeśli chodzi o twarz to też nie należy do urodziwych. Zresztą widać, że jest zaniedbana może z powodu dzieci, nie wiem. Choć najprawdopodobniej jest znowu w ciązy. A mój partner codziennie do niej dzwoni. Myślicie, że pomimo jej wygądu on się z nią spotyka? Wiem, że nie należy oceniać ludzi po wyglądzie, jednakże wiadomo jacy sa faceci... On z zachowania jest strasznie obojętny, zaczął więcej znowu pić. A i jeszcze jedno: dzwoni do niej tylko kiedy jest w pracy, nie pisze sms do niej np są dni kiedy zadzwoni do niej o 7 :00 kilku sekundowa rozmowa jakby tylko powiedział jej co miał i się rozłaczył, czasami kilkuminutowa rozmowa, a czasami dzwoni o np 10:00 gada z nia pozniej znowu pod koniec pracy, a teraz jak nie odbiera to dzwoni i rano i po południu, a moze ona do niego oddzwania później skoro on tak natarczywie dzwoni bo przecież tak by nie dzwonil. Jedno jest wiadome... Moze po prostu jest ostrożny bo wie ze moge spr bilingi. Myślicie ze jest sobie czym zaprzatac głowe?

Gość gość
Ciekawe. Za zwyczaj faceci od takich uciekają. Nie wiadomo czy jest o co

Gość gość
Pożyczył jej stówę na kebab i nie chce oddać Albo ma takie fantazje sprawdz co oglada w necie moze BBW

Gość gość
To ze gruba nie znaczy ma kiepski charakter...moze mu czyms zaimponowala? Moze byc bardzo mila z fantasycznym charkterem i podejscie do zycia i sie zauroczyl...

Gość gość
A może dzwoni z innego powodu? jeśli by sie w niej naprawdę zauroczyl i miałaby imponujący charakter to dzwoniłby do niej tylko w pracy? Wolalby przecież być z nią. Miałaby świetny charakter dogadywaliby się itd. A nie to ukrywał dzwoniąc tylko w pracy. Człowiek jak sie zauroczy to chce spędzać z ta os czas. A autorka wspomina ze kontaktują sie tylko w pracy. Moze mi sie wydaje.

Gość gość
i pewnie dobrze gotuje i jest ciepła i otwarta i miła... o kurcze weź się kobieto za siebie odstajesz od konkurencji!

Gość gość
Wydaje mi sie ze kontaktował by sie z nią tez w formie sms. Skoro nie odbiera??

Gość gość
To nie jest możliwe. Faceci nawet w małżeństwie z kobietami, ktore urodziły im dziecko i niestety maja"ciazowa figurę", bardzo często szukają sobie zgrabnej, unikają swojej zony. Nie oszukujmy sie. Faceci to wzrokowcy. Napewno nie zdradzają z nieatrakcyjnymi kobietami. Bo od takich uciekają. Do młodszych i ładniejszych. Ile bylo takich watkow kobiet które stracily zainteresowanie męża po ciąży? Mnóstwo. Nie ma wgl takiej opcji. Napewno dzwoni bo musi.

Gość gość
Dzwoni sprawdzic co u ich wspolnych dzieci!!! Zaloze sie ze jest ojcem przynajmniej jednego.

Gość gość
To jest trollo napewno