Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MACIE DZIECI? A JEŚLI TAK TO ILE?

Polecane posty

Gość gość

bo ja sam jestem jedynakiem i generalnie nigdy nie miałem wiekszego kontaku z rówieśnikami, ale ja z natury jestem samotnikiem i najlepiej czuję się sam ze sobą, dlatego uważam że dziecku nie jest potzrebne towarzystwo rodzeństwa... Natomisat moja żona twierdzi dowrotnie że dziecko małe musi mieć rodzeństwto , ona sama miał 4 i nie chce skazywać syna na takie dzieciństwo... No i mamy problem one cchce więcej a ja nie...

Gość gość
3 kochanych synów, chciałam mieć 3, choć mogaby sie przydac jedna dziewczynka -najstarszy ma 19 i 12 i 11, ci młodsi mają są bardzo związani ze sobą ze starszym strasznie sie kłócą, duża różnica bo po urodzeniu starszego miałam 2 poronienia, ja mam też młodszego brata o 7 lat ale nie ma miedzy nami jakiejś szczególnie mocnej wiezi, maz ma 4 braci i z nimi i jego zona,i mamy ciagły i dobry kontakt, wspólne swieta urodziny imieniny imprezy wczasy, czasem mysle ze przez to własnie moje wiezi z bratem sie rozluzniły bo wszystko wspólnie spedzamy z rodzina meza, ale moja bratowa tez ma 4 rodzenstwa i ona ciagnie tez do swojej rodziny

Gość gość
Mam jednego kota.

Gość gość
Ja mam jedną córkę, ale gdyby warunki finansowe pozwalały na drugie dziecko to z pewnością bym się zdecydowała. Dzisiaj już niestety za późno.

Gość gość
Jestem juz w wieku dojrzałym, jestem jedynaczka i CALE życie z tego powodu cierpię. To jest taki rodzaj samotności wżartej w człowieka. Zdecydowanie uważam, ze dziecko powinno mieć rodzeństwo. Mam dwoje dzieci, bo tak się życie potoczyło, ale żałuję, ze nie więcej.

Gość gość
@ gość 10:41 Ja mam rodzeństwo, ta samotność wżerająca się w człowieka nie do końca zależy od otoczenia.

Gość gość
sto dwadzieścia troje

Gość gość
na szczęście nie mam.