Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciagle pisza ze Magda Zuk taka piekna albo inne. A bez makijazu przecietne sa

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego prasa o kazdej wytapetowanej na maksa kobiece tak pisze? Niech lepiej sfotgrafuja jakas po wstaniu z lozka wytedy mozemy dyskutowac o urodzie, bo jak ktos jest piekny to nawet bez odrobiny tuszu taki bedzie

Gość gość
Bo w naszej kulturze zawsze przy słowie kobieta jest słowo piękna, bo kobieta to taki trochę towar na półce. Słyszałeś kiedyś o przystojnym martwym młodym mężczyźnie?

Gość gość
wlasnie nie. a widze jej zdjecia bez tony tapety i powiem tak: mocno przecietna

Gość gość
A gdzie sa jej zdjecia bez makijazu?

Gość gość
Ja już to pomijam. Mnie w*****a, ze jest afera jak ktoś atrakcyjny zginie. A kto się przejmuje 50-60latkami, którzy giną? Kto się przejme pryszczatym studentem informatyki? nikt, bo o nich nie można powiedzieć "ojeejum taka piękna była, taka ladna". Jakby to była jedyna wartość. I zauwazyłyście, ze te afery w 99% dotyczą młodych, całkiem atrakcyjnych dziewczyn (wiadomo, kwestia gustu też).

Gość gość
Boże Święty, a kogo to obchodzi? Czy naprawdę upadliśmy tak nisko, że musimy zajmować się ocenianiem urody trupa? Jak dziewczyna chce nosić makijaż niech nosi, z makijażem jest jak z modą, z zainteresowaniami, każdy wybiera coś dla siebie, chce być "jakiś" i prędzej czy później trafia z tym do kogoś. Uroda to rzecz mocno względna. Zresztą to tylko wygląd. Naprawdę są w życiu ważniejsze rzeczy. Swoją drogą o martwych, ofiarach zabójstw i zaginionych kobietach zazwyczaj pisze się używając określeń "piękna", "młoda", "śliczna". Prześledźcie kiedyś nagłówki gazet. To taka maniera, która przyciąga uwagę. A Ty autorko - poważnie zazdrościsz paru miłych komplementów martwej dziewczynie?

Gość gość
O Kajetanie P. też pisano "przystojny"… Żeby ludzie klikali na informację, chociażby z chęci dokonania weryfikacji czy rzeczywiście był taki przystojny. Banalny mechanizm dziennikarski.

Gość gość
Ogolnie byla atrakcyjna i bardzo zgrabna

Gość gość
Ponad przecietnie atrakcyjna, spojrz na kaszaloty chociazby na warszawskiej ulicy :-0

Gość gość
Sadzac po jej siostrach, to bez tej tapety, przedłużanych kudłów i rzes, bez tipsów i innych cudow wiankow, wygladała jak one.

Gość gość
A jaka tam z niej piękność. Strasznie staro wygladała, na późne 35+. I wulgarnie.

Gość gość
Nie wiem czy również zauwazylyscie różnice między jej rodzina a nią? Rodzina taka skromna widać ze się nie przelewa siostra tak samo jak zupełnie ktoś obcy . A ona . Wygląda jak gwiazda wytleniona rzęsy zrobione policzki usta ćwiczy sobie pool dance wysportowana itp. Widać że ma pieniądze prezentuje się jak gwiazdka instagrama a ta rodzina zupełnie do niej nie pasuje . Ciekawi mnie jeszcze że ktoś napisał gdzieś w komentarzu ze we Wrocławiu aż huczy ze sobie dorabiala jako.. dziwna ta cała sprawa. I do tego rodzina tez juz nie zabiera głosu . Policja wykluczyla gwałt. Poczytajcie sobie jak wygląda sprzedaż juz by jej dawno nie było a ona całą czas paradowala po hotelu na monitoringu awanturowala się co by się zgadzało bo do dwóch hoteli w ogóle nie chcieli jej zakwaterowac .

Gość gość
Tak, zauwazylam te roznice. Moim zdaniem miala pewnie jakichs sugar daddies. Czyli dzianych facetow co jej placili. Bo skad ta rozbieznosc w wygladzie i we wszystkim, na tle jej rodziny? Zeby tak sie zrobic trzeba miec MNOSTWO kasy dla samej sebe a gdze tu mowa o czynszu we Wrocku itp. To GDZIE ona pracowala i jako kto ze miala te kase? Jedyna dziewczyna jaka ja znam ktora tanczy pole dance jest tancerka w klubie go-go. Moze tu bylo podobnie. Dzis wszystko na sprzedaz jest dla co niekotrych kobiet.

Gość gość
o odezwały się zapuszczone loszydła :-o

Gość gość
Zapuszczona może nie jestem . Ale na pompowanie war policzków aparat porcelanowy rzęsy pool dance to mnie nie stać a jestem w jej wieku

Gość gość
Rodzice zamożni nie są. Wiec skąd ta młoda dama ma na to pieniądze ? Kredyt ? Przecież taki aparat idzie w tysiącach . Wiem bo sama chciałam założyć tylko ze zwykły metal i szacowany koszt leczenia 10 tysięcy a taki niewidoczny kosztuje dwa razy tyle co metal. Plus wypełniacze itp. Nawet te rzęsy. Jestem po studiach również ale nie mam pieniedzy na upiększanie się

Gość gość
można sobie taki załatwić na raty jak byś chciała wiedzieć ja spłaciłam po kilka stów mam 35 lat i dzieci stac mnie było a wcale jacyś chiper zamożni nie jesteśmy więc nie widzę w czym ból dupy :-)

Gość gość
Dzifffka / striptizerka na 100% A i nie kazda dziffka ma tyle kasy , zeby sobie wszystko robic , wiec madzia musiala byc obrotna.

Gość gość
No ok bylo cie stac na aparat , ale jak laska z domu biedna i taka troche wiesniara zaczyna sobie wszystko pompowac, poprawiac i kupować to z czego ? Z doopy.

Gość gość
14:15 Swiat sie kreci na doopie, w tym przypadku sztywnej :D

Gość gość
Bo to debile. Spójrz na zdjęcia tej Magdy z dzieciństwa - przeciętna dziewczynka, gdyby była brunetka to wręcz brzydka, blond jakoś dodaje uroku. Na tym filmiku z wyborów miss czy czegoś miała takie brązowe mysie wlosy i zupelnie inna. W ogole nie byla ladna, usta zrobione,nóż chyba też i tona makijazu. Ludzie sa slepi i glupi

Gość gość
Wg mnie bardzo przeciętna, brzydkie oczy, tona tapety, ostrzykane wary, a na jednym zdjęciu wygląda jak 40 letnia alkoholiczka...

Gość gość
Wlasciwie to na facebooku jest tego typu dziewczyn pelno. Wszystkie do zdjec zrobione w specyficzny sposob: przede wszystkim namalowane brwi na pol czola w ciemnym kolorze, czesto to wyglada jakby pomalowane byly czarnym flamastrem, tipsy dlugie, charakterystyczne konturowanie twarzy makijazem, wycieniowane nosy + pewnie retusz. Jak widze takie zdjecie dziewczyny, to mysle, ze to ten sam typ, co mezczyzni z silowni, bmw. Oni sa do siebie stworzeni. Dziewczyny tak sie malujace same wystawiaja sobie metke. Wiadomo jaka. Przewaznie ich uroda, bez tego makijazu, jest dyskusyjna. Podobaja mi sie naturalnie piekne kobiety, ktore nie musza stosowac makijazu, zeby miec piekne rysy twarzy. To co najpiekniejsze w kobiecie to naturalnosc i subtelnosc.

Gość gość
gość dziś : zauwazylam, ze dla ludzi piekna kobieta to czesto przecietnej urody. Nie wiem dlaczego tak jest, ale tak juz jest. Przecietna, ale zrobiona i juz przepiekna. To jak okreslic ta naprawde piekna? Tak naprawde tych pieknych bez makijazu jest baardzo malo, najwiecej jest tych przecietnych bez makijazu, a po 2 godzinach przed lustrem aspirujacych do pieknosci.

Gość gość
Gdzieś czytałam ze ona miała bądź pracowała salonie urody . A i ze kasę na wycieczkę pożyczył a od rodziców.

Gość gość
Magda byla sexi a nie ladna.

Gość gość
21:36 Ja nawet pojde dalej, podpinajac sie pod Twoja wypowiedz, z ktora sie zreszta zgadzam: zauwazylam, ze na fejsbuniu i w zyciu, najwiecej pochlebnych komentarzy od innych dziewczyn, dostaja te dziewczyny ktore wcale piekne nie sa, wrecz czesto maja konskie twarze, ale staraja sie nadrabiac eleganckim lub cool strojem, sylwetka, TONAMI TAPETY, doczepami etc. Natomiast te naprawde naturalnie piekne nie zbieraja juz takich laurow. Tak jakby falszywe z gruntu kobiety same przed soba udawaly ze maja piekne kolezanki i im slodza, a jakby byly naprawde piekne to WIERZCIE MI, NIE PISALYBY IM CZULYCH SLOWEK bo uwazalyby je za ostra konkurencje :) :) - moj maz to samo zauwazyl i zawsze mi to mowi przy takich okazjach jak to slodzenie Magdzie Zuk na necie Inna sprawa to to ze ludzie maja teraz zj****y gust i to co sztuczne staje sie lepsze i bardziej "piekne". Dla typowych sebixow na pewno. Nie mam nic do makijazu, ale prawdziwe piekno i regularne rysy daja sie poznac rano po wstaniu z wyra. Nie zapomne tekstu brata: "Siostra, obudzilem sie z nia rano w lozku, ona bez makijazu juz, a ja sie wystraszylem ALE KASZALOT" nic dodac, nic ujac :P

Gość gość
Pal licho jak wyglądała, ważne co miała w głowie a skoro tak poprowadziła swoje życie do tragicznego finału to chyba niewiele. Tak jak wszystkie fanki Chodakowskiej i Lewandowskiej zresztą.

Gość gość
Tez tak mysle.

Gość gość
Prawdziwa urodę widać bez tapety, photoshopa i operacji plastycznych. A teraz wszystkie te pseudopieknosci co dają wulgarne zdjęcia na Neta są po prostu zrobione plus photoshop. Dlatego nie ma sensu nikomu zazdroscic urody bo jakby się w realu zobaczyło te piękności z instagrama to mozna by się przestraszyć. Tak samo te playboye i ckm z gołymi dziffkami, sam photoshop. Jak porównać zdjęcia a to jak naprawdę wygląda dana osoba bez tapety albo na zdjęciach bez obróbki to dwie różne osoby... Ale przykre jest to ze przez takie gazety potem dziewczyny maja kompleksy a chłopaki maja spaczony obraz kobiet bo myślą ze one takie piękne są..