Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okno na podwórze

Znacie takie pary, które wyglądają jak rodzeństwo?

Polecane posty

Gość okno na podwórze

Chodzi mi o cechy wyglądu, ale też sposób ubierania. Zaczęłam się nad tym zastanawiać, bo poznałam mężczyznę o bardzo podobnych oczach, włosach, odcieniu skóry, nawet podobny układ twarzy mamy, jakieś takie charakterystyczne detale wyglądu i z miejsca przypadliśmy sobie do gustu. Znam przynajmniej trzy takie pary, gdzie kolor i rodzaj włosów, oczy, kształt i cechy twarzy, nawet wzrost i budowa ciała się zgadzają. W dodatku Ci ludzie mają bardzo podobny styl ubierania (wygodni z wygodnymi, eleganccy z eleganckimi, modnisie z modnisiami). Macie takie pary w swoim otoczeniu?

Gość gość
Ja się nie raz nad tym zastanawiałam i dookoła mnie też sa takie pary co wyglądaja jakby byli rodzeństwem,ja sama z mężem tak wyglądam:)nie wiem jak to wytłumaczyc ,ale tak jest.

Gość gość
ja i on . twarz i włosy. niewinny uśmiech i niewinne oczy. taka aura cudownosci i jasnosci i słodyczy

Gość gość
Słyszałam kiedyś, że to działa na takiej zasadzie, że ten człowiek przypomina Ci samego siebie i dzięki temu już od początku znajomości, nieświadomie dajesz mu kredyt zaufania. No i zakładasz, że jest do Ciebie podobny również charakterologicznie. Ale nie wiem czy to prawda ;) Z drugiej strony często widuję takie pary, więc coś może w tym być.

Gość gość
Siblings or Dating :P

Gość gość
Znam taką parę: duże okrągłe oczy, taki sam owal twarzy, oboje identyczny średni wzrost, rozjaśniane włosy z ciemnego blondu na jasny (on jest piłkarzem, Ci to sobie szaleją z fryzurami :P), bardzo podobna sylwetka, sposób ubierania. Czasami mam wrażenie, że ona mu dobiera ciuchy przed wyjściem, ale nie mieszkają razem :D Wyglądają zupełnie jak rodzeństwo.

Gość pretty witty kitty
Moja przyjaciółka miała kiedyś dłuuugi związek z niesamowicie podobnym do siebie chłopakiem. Żarty o tym, że są rodzeństwem, były na porządku dziennym.

Gość wieńczysław nieszczególny
mój kumpel miał taką śmieszną dziewczynę, może nie wyglądali jak bliźniacy, ale on był raczej kurduplem, ona identycznego wzrostu, oboje duże głowy mieli i kiedy się kłócili, zawsze wyglądali jak stare dobre małżeństwo albo jak rodzeństwo właśnie ;d

Gość gość
ja i on . twarz i włosy. niewinny uśmiech i niewinne oczy. taka aura cudownosci i jasnosci i słodyczy