Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na początku ciąży zawsze jest dużo śluzu?

Polecane posty

Gość gość

Jestem po stracie, Lekarka dała zielone światło, sporo się słyszy że po poronieniu płodność kobiety jest większa. Bez żadnej napinki stosunki były co drugi dzień przez cały cykl. W 19 dc byłam u ginekologa i stwierdził że owulacja była niedawno. Dziś jestem w 27 dc (przed poronieniem cykle 28). Normalnie zrobiłabym test ale chyba nie ma sensu bo "nie leje się ze mnie" jak to się czyta na forach. Brzuch boli jak na okres i susza.. Czy to zwiastun @? Czy może jednak są przypadki że śluzu jest na początku ciąży mało..

Gość gość
Coz mozna powiedziec, gdybys monitorowala cykl sluzem czy temp., to juz bys wiedziala...rano zmierz temperature.

Gość gość
Mi sie nic nie Leje i nie lalo jestem w 3 miesiacu wprawdzie wydzielina jest zwiekszona ale Lac sie nie Leje

Gość gość
Ja miałam sucho do 8tc, potem trochę więcej śluzu i teraz w 14tc faktycznie jest go sporo.

Gość gość
Jestem w 7 tc i praktycznie w ogóle nie mam śluzu. Przed terminem okresu, który nie nadszedł byłam pewna, ze zaraz przyjdzie @ bo tak sucho właśnie zawsze miałam przed @.

Gość gość
Dziewczyny, dziękuję. Śluz jest ale głęboko, na zewnątrz nic się nie "wylewa". Tak to brak innych objawów. Test zrobię w niedzielę. W poniedziałek będzie równe dwa tygodnie od owulacji która mogła być nd-pon.

Gość gość
To ja - 7 tc ;) Ja miałam owulację 10-11 kwietnia i test 23 kwietnia wyszedł bladziutko pozytywny. Co ciekawe, testy o czułosci 10 mlU nic nie pokazywaly a najzwyklejszy test 25 mlU pokazal lekką drugą kreseczkę. Tego samego dnia beta niecałe 20 a 3 dni później już 140 :) Wcześniej bolał mnie brzuch jak na okres a wterminie miesiączki nie bolał, a temp. w pochwie pow. 37. Śluzu zero! Trzymam kciuki!

Gość gość
gość dziś U mnie też czulsze wychodziły negatywne a bobo test pozytywny.

Gość gość
Dajecie dziewczyny nadzieję, bardzo bym chciała być znów w ciąży. W styczniu jak się udało to owulacja była ok 11-12 dc (ból i śluz płodny) i test allegrowy bledziutko wyszedł w 27 dc, dzień przed @. Beta tego samego dnia wyszła 713. Teraz ewidentnie owulacja była później, w moim odczuciu 15 -16 dc (pierwszy cykl po zabiegu 31 dni) więc sądzę że cykle się ciut wydłużyły. W styczniu czekałam na okres ale śluzu było ciut więcej niż teraz. Pozostaje poczekać te 2-3 dni do testu.

Gość gość
Ja nie miałam żadnych objawów ciąży dopiero jak brzuszek urósł to żeśmy się dowiedzieli o ciąży

Gość gość
Nieźle :)