Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie jakieś pomysły jak zagospodarowac jeden pokój dla 3 dzieci

Polecane posty

Gość gość

I zaraz dojdzie kolejne...niestety państwo nie pomaga takim rodzinom jak nasza (jak napizsecie o 500+ to się porzygam bo to jest nic!!!!) i zmuszeni jestesmy mieszkac z rodzicami meza. My mieszkamy z nimi w jednym pokoju, a nasze dzieci w drugim ale chcialabym to jakos bardziej po ludzku urzadzic. Macie jakies pomysly albo linki do jakis fajnych pomysłow????

Gość gość
500zł to jest nic? To co Ty byś chciała jeszcze? Bez przesady, idźcie do pracy i wynajmnijcie mieszkanie! Dostaniesz ew. dofinansowanie do czynszu.

Gość gość
500+ na minimum troje to jej mało państwo pomaga! Patole. Jak się kochacie przy teściach? Wy chorzy jesteście!!!

Gość gość
wyczuwam provo :P To niby dlaczego Państwo ma Wam pomagać. to wasza decyzja że macie tyle dzieci. Ja mam na razie jedno i mi się nic nie należy. pracuję oszczędzam i zyję bez niczyjej łaski i pomocy. weźcie się do roboty najpierw a później róbcie dzieci.

Gość gość
ha ha ha. autorko a gdzie Wy sobie te dzieci robicie skoro z tesciami mieszkanie w jednym pokoju? A może to teście Cię zapina??? o antykoncepcji to nie słyszeli pewnie? wiesz my znaleźliśmy się w takiej sytuacji ze musieliśmy 3 dzieci umieścić w jednym pokoju bo urodziły nam się trojaczki. ale w ciągu 4 lat ZAPRACOWALISMY i kupiliśmy większe mieszkanie. tobie też radzę się wziąć za pracę a nie za sex. .

Gość gość
Nie moge pracowac bo zajmuje sie dziecmi! I jestem w ciazy teraz. Wiec nie piszcie ze to tak latwo.

Gość gość
Przecież to prowo matki jedynaka :D

Gość gość
Ja spodziewam się piątego dziecka i pracuje a moje dzieci to 4latek, 3latka i 1,5 roczne bliźniaki. Nieroby z was i tyle. Za państwowe byście tylko żyć chcieli a 500+ to dla Ciebie nic? Puknij się w głowę. Za te 500+ ja opłacam opiekunkę, i mogę pracować to dla mnie ogromna pomoc!

Gość gość
skoro mieszkasz z teściami i to w jednym pokoju to teściowie na pewno pomogą przy wnukach, na razie mam jedno dziecko, pracowałam do końca 7 miesiąca, jak dziecko miało 7 miesięcy wróciłam do pracy, można mnie nazwać wyrodną matką ale miłością dziecka niestety nie wykarmię, a pracując u prywaciarza w mniejszym mieście trzeba tej pracy pilnować. także niech mi ktoś nie mówi że musi się zajmować dziećmi, są przedszkola, żłobki, jakbym słyszała szwagierkę że przecież ona do pracy pójść nie może, a dzieci są w wieku 9 i 7 lat .

Gość gość
Tesćowa - tesc pracuje - nie chce zajac sie wnukami bo ma mi za zle ze mieszkamy u nich,.

Gość gość
Zawsze znajdzie się powód by nie pracować. Jeśli ma się dobre warunki i matka nie musi pracować to ok. Ale w przypadku autorki to zwykłe dziecioróbsto. Do mamy z 14:33 podziwiam, postawa godna szacunku!

Gość gość
Tak jest jak się trzyma cnotę do ślubu,wielkie polskie rodziny a potem patologia...Zamiast gumek używać za 3 przyjemności zapłaciliscie haha jebbbie was wy polaczki

Gość gość
Autorko jesteś leniwa i cały czas masz jakieś wymówki, jeszcze z 5 dzieci sobie zróbcie.. jak widzisz jaką macie sytuacje to czemu robicie kolejne dzieci??? Nie wiesz co to antykoncepcja? Nie dziwię się że teściowie są źli że z nimi mieszkacie. Zamiast robić kolejne dziecko to powinnaś poszukać pracę, dzieci mogą przecież być w żłobku czy przedszkolu, moja córka była od 6 miesiąca i wszystko jest dobrze. Potrafi teraz się odnaleźć wśród innych dzieci, jest poukładana. To co robisz jest żałosne..

Gość gość
500 zł to nic? Tylko Ty na trójkę to masz przecież 1500! A zaraz będziesz miała 2 tys. Z jakiej racji państwo ma Ci jeszcze pomagać? Czyje dzieci? Chyba Wasze tak? To Waszym obowiązkiem jest je utrzymywać.

Gość gość
Panstwa takim rodzinom jak twoja wlasnie za wiele pomaga i zbyt mocno glasczez po glowkach., Tym sposobem państwo uczy rodzny pokroju twojego BIERNOSCI i pasywności, wyciągania raczek po więcej , daaj, daaaj, daajj i stale wam zle, mało i jeszcze nie dobrze oczelując od całego swiata pomocy. Ruszcie doopsko w troki jak normalni ludzie którzy zakasają rękawy i biora się w garść, mysląc logicznie a nie robioąc z siebie rozplodowki i jeszcze mieć smiertelne fochy ,ze jak smie państwo ci nie pomagać. mało pomaga? uważam ,ze za dużo i mamy efekt taki jaki autorka reprezentuje swoją zachlannoscią. Dac palce to reke by chciała i jeszcze jej mało i zle