Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy według was tomboy ma szanse u chłopaków?

Polecane posty

Gość gość

I od razu mówię - nie, nie jestem tomboyem. Chociaż w sumie... Może niedługo będę kto wie ;) Chodzi o to że jednak wolę chłopców i tu pytanie czy wyglądając jak chłopak mogę mieć również i powodzenie u chłopaków? Chciałabym by ktoś w końcu pokochał mnie taką jaką jestem :( I nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale mam wielki biust więc na pewno nie byłabym tomboyem bez piersi :D (większość osób uważa że tomboye nie mają biustu lub że praktycznie każda go zakrywa - stereotyp) Chodzi mi typowo o krótkie włosy i męskie ciuchy. Co wy myślicie? Waham się jeszcze, ale z drugiej strony jestem młoda i chciałabym poeksperymentować ze swoim wyglądem. Co doradzacie?

Gość gość
Małe ale ma, prawie wszyscy moi koledzy uważają takie kobiety za ohydne

Gość gość
A jesteś blondynka czy brunetka? Mi akurat bardzo podobają krótko obcięte blondynki. Dla mnie dziewczyny w takim stylu to normalka.

Gość gość
U gejów lub bi

Gość gość
U mnie by nie miała. Kobieta to szpilki, kiecka, długie włosy

Gość gość
Chyba nie bardzo wiesz o co chodzi w tym stylu. Ciara ma taki styl i długie, falowane włosy. Tomboy lubi dopasowane spodnie, legginsy, koszulki i crop topy, ramoneski i bomberki, ale oprócz wygodnych, sportowych butów nosi też kozaki. Każdy tomboy ma w swojej szafie dopasowane sukienki i szpilki. Tomboy to połączenie chłopczycy z kociakiem.

Gość gość
To wpisz tomboy i google grafika..

Gość gość
Nie chce mi się

Gość gość
Tomboy tak, dziarana feministka stanowczo nie! Jeśli jesteś kobieca, masz wdzięk a po prostu lubisz nosić się na chłopaka to jak najbardziej. Nawet możesz być atrakcyjniesza bo będziesz jednocześnie fajną kumpelą dla chłopaka. Wymarzona dziewczyna to taka, która jest kumpelą i kochanką w jednym.

Gość gość
Okropne takie obojniactwo chcą być facetami to niech zmienią płeć bo inaczej jest chore.

Gość gość
co wy za kity ciśniecie. Tomboy jest nagle wszystkim

Gość gość
noś się jak chcesz, nie wpisuj się w żadną stylową ideologię, nie ubieraj się pod kogoś i będzie dobrze

Gość gość
14:58 to nie jest tomboy tylko lesba.

Gość gość
Up

Gość gość
Według mnie to czy mają powodzenie u chłopaków to zależy od osoby, ale może być też chłopak panseksualny.