Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły na moim miejscu ? Helpppp

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z facetem i ostatnio byliśmy nadzy w łóżku no i calowalismy się piescilismy i robilismy sobie dobrze oralnie. On chciał czegoś więcej a ja nie ale jakoś to się stało że i tak wlozyl niby w zartach ale za chwilę wyszedł bo krzyknelam na niego. Wydaje mi się że on myślał że ja żartuje że nie chce. Czy czulybyscie się zgwalcone?

Gość gość
jak nic nie chcesz, to sie nie kladz nago z facetem do lozka i nie rob mu loda... idiotka..

Gość gość
Ale miały byście po tym jakąś traume?

Gość gość
Ale jaką traume?Nie narzekaj

Gość gość
Kurwa! Porozbierani do naga w łóżku, i co? myślałaś że będziecie się bawić,, znajdź pięć różnic "? Ty jesteś albo pierdooolnieeta albo niedorozwinieta, albo masz z 15 lat. Jak mnie osłabiają takie durnoty. Tak idź na policję zgłosić gwałt! głupia istoto!

Gość gość
Ale ja chciałan tylko pieszczoty i oral a nie normalny seks

Gość gość
Prawdopodobnie nie zdawał sobie sprawy z tego, że tego nie chcesz i to nie było celowe z jego strony. Trzeba jasno to wyrażać. W każdym razie nie powinien Ci wkładać penisa, tam gdzie go nie chcesz, jeśli powiedziałaś, że nie i masz prawo czuć się nieswojo. Ciekawe co by powiedziały wszystkie dziewczęta uprawiające seks z chłopakiem, gdyby nagle przerzucił się na analny bez ich zgody. Lub pomimo ich zgody. Sorry, to tak nie działa, że możesz zrobić obojętnie co z drugą osobą, dlatego, ze zgodziła się na coś innego… Zgoda na seks oralny ,nie jest automatycznie zgodą na klasyczny seks, tak jak sam fakt bycia nagim. Szczególnie jeśli ktoś mówi "nie chcę", "nie jestem gotowy", "nie zamierzam" tego czy tamtego robić. Gwałtem ciężko to nazwać, myślę, że to było nieporozumienie z jego strony, ale mogło być nieprzyjemne dla Ciebie.

Gość gość
Ja też nie wsadziłabym facetowi z zaskoczenia dilda w tyłek, tylko dlatego, że zgodził się na seks oralny.

Gość gość
Traume to ja mam po przeczytaniu Twojego posta, Autorko. Nago w łóżku, myslałaś, że jak on sie rozkręci, to bedziecie rózaniec odmawiać, czy co?