Gość gość Napisano Maj 12, 2017 kto do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1924 Napisano 28 Czerwiec Skok kwantowy, o matko, dlaczego ludzie używają wyrażeń, których nie rozumieją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1924 Napisano 28 Czerwiec Po co mieszają mechanikę kwantowa w te swoje coachingowe czary mary. Albo do MLMow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1924 Napisano 28 Czerwiec 2 minuty temu, Th3 Br0k3n Pl4c3s napisał: Pewnie dla subow i zeby ludzie lajkowali Tak, i żeby brzmieć mądrze. Niedługo będą radzić ludziom jak trzecim okiem przeprowadzać fotosyntezę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 28 Czerwiec Nie potrafie stad zniknac bo za duzo plakalem przez baby ktore tu byly i jak znikam to czuje sie fatalnie, i chyba tu zdechne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 711 Napisano 28 Czerwiec 5 minut temu, Kaszalotte napisał: Lepiej rozmawiać z ludźmi warstwa świadoma niż ta odbytowa, caly czas nad tym pracuje w jaki sposób nad tym pracujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 28 Czerwiec Z klaudiuszem nie moge byc bo ja bym nie wytrzymal z nia u niej w domu w Polsce na dluzsza mete, moje serce jest w UK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 28 Czerwiec Wolalbym do lasu wrocic i namiotu niz do klaudiusza do polski Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 28 Czerwiec (edytowany) Ja tez mam problemy ze skupieniem sie.i w ogole zeby tu nje zagladac, tez mi sie nie udaje ;/ Jak z katiusza pisalem u mnie na forum to pare tygodni tu nie wchodzilem, bo mi katiusza wystarczyla, mielismy byc razem, rozruszac moje forum aj a wszystko zjeebalem Edytowano 28 Czerwiec przez owsikus szczerbatus I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 28 Czerwiec E tam co nie mozna, a kto Ci zabroni? Ja mam wyjeebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 28 Czerwiec A co to stan swiatlosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach