Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Czemu cała Polska zachwyca się Wrocławiem? Przecież to dziadostwo i Syf

Polecane posty

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Wiem bo często jestem we Wrocławiu i nawet dzisiaj byłem we Wrocławiu w szpitalu na Borowskiej z ojcem babcią i wujkiem tam jechałem mój wujek choruje i on wiele razy w szpitalu na Borowskiej był i ja na Borowskiej też wiele razy byłem jak on tam leżał to go odwiedzałem we Wrocławiu byłem tysiące razy z różnych powodów od jeżdżenia z wujkiem do szpitala po wycieczki szkolne wizyty u psychiatry bo jeździłem do psychiatry do Wrocławia bo mam problemy psychiczne i do cioci i z rodzicami i do zoo na rynek ogrodu botanicznego centrum handlowego kina teatru itd i do innych atrakcji i z jeszcze innych powodów tam byłem itd i co we Wrocławiu jest pięknego jak przejeżdżam zawsze przez Wrocław to we Wrocławiu jest brudno dziurawe drogi dziurawe chodniki jak przejeżdżam to widzę że 60-70 procent kamienic koło których przejezdzalem i przechodziłem to obskurne i zaniedbane kamienice gdzie tynk odpada jest grzyb balkony są podpierane by nie spadły Syf brud na ulicach okropne brzydkie szare kamienice gdzie tynk odpada wiem bo jeżdżę i widzę i nikt mi nie wmówi że jest inaczej a wy się tym dziadostwem zachwycacie haha i piszecie jaki rzekomo Wrocław jest piękny... Haha ciekawe z której strony mi się Wrocław nie podoba to syf i miasto meneli i dziadostwo

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Jest tu ktoś?

Gość gość
Poczytajcie wszystkie moje komentarze i napiszcie czemu cała Polska zachwyca się Wrocławiem? Moje wpisy powyżej poczytajcie :)

Gość gość
Pytam

Gość gość
Pytam was

Gość gość
Up

Gość gość8
No brawo. W końcu ktoś prawdę napisał. Mam dość już tej prowroclawskiej propagandy.

Gość gość
To nie Polacy sie zachwycaja tylko Zydzi i Niemcy. To ich ukochany Breslau.

Gość gość
06:32 - ciekawe skąd jesteś i czemu żal dupę ściska

Gość gość2u
Ja nie jestem zadnym słoikiem, mieszkam od urodzenia we Wrocławiu i kochałem to miasto do czasu..od kilku lat miasto zamienia się w betonową pustynię, stawiane są klocki co kilka metrow, które ni w pi**de ni w oko nie pasują do otoczenia. Wolną przestrzeń zabudowuje się jak popadnie, co rusz to nowymi potworkami architektury. To, co było w tym mieście ciekawe i klimatyczne, zostało zniszczone bezpowrotnie - między innymi przejście świdnickie, tereny zielone, wycięto multum drzew. Za tym gigantycznym rozwojem nie idzie niestety w parze modernizacja starych kamienic, które od dziesiątek lat czekają na remont, ani ulic, które pamiętają jeszcze Adolfa. Jest kilka ciekawych miejsc, które jeszcze nie stracily na swojej atrakcyjności , ale to zaledwie kilka obiektów, które można obejść w kilka dni. Dla przeciętnego mieszkańca, Wrocław jest coraz mniej przyjaznym miastem.

Gość Namysłów jest w Opolskim
, www.namyslow.eu (urząd miejski w Namysłowie)

Gość Ddd

Nareszcie ktoś kto popiera moje poglądy. Wrocław podoba się jebanym sloikom bo dużo pubów patologii imprez itd. Jest kilka uroczych miejsc lecz cała reszta to jakaś porażka. Czasami mam wrażenie, że ci wszyscy Ukraińcy których już jest tu więcej jak Polaków przywieźli ze sobą drogi, tramwaje, autobusy, budynki itd. Pierwszy raz we Wrocławiu byłem w gimnazjum na wycieczce szkolnej, widzieliśmy chyba wtedy wszystkie słynne zabytki Wrocławia. Osobiście mi się podoba tylko pergola i zoo. Cała reszta to jeden wielki syf. Rynek niczym się nie różni od tego poznańskiego, jakby te miasta były budowane na jedno kopyto. Tyle że Poznań poza centrum jest dużo bardziej zadbanym miastem jeśli chodzi o stan dróg, kamienic, budynków, itd. Raz będąc we Wrocławiu jadąc główna drogą nie pamiętam nazwy ulicy ale ta do jedzie od rynku do mostu grunwaldzkiego wjebalem się w takie dziury że myślałem że koło mi odpadło. Rozumiem gdzieś na peryferiach ale nie na głównej ulicy miasta. A tak uważam że miasto jest ciekawe żeby raz zobaczyć wszystkie zabytki i więcej się tam nie pojawiać. Jazda samochodem to jest udręka, nawet w weekendy, niekończące się korki. Komunikacja miejska ze względu na stan techniczny pojazdów również pozostawia wiele do życzenia. A ceny wynajmu mieszkań to jest jakiś kosmos. I wcale tam się dużo nie zarabia. Uważam, że jest to jedno z najgorszych jak nie najgorsze miasto do życia. Fajne jedynie dla studenta. No i 5 galerii w obrębie 2 km w centrum. To jest jakiś żart. Tam już nie ma drobnego handlu. I te betonowe szklane budynki na zmianę ze starymi obdrapanymi kamienicami. Porażka. Ale GW napisze że to jedno z najlepszych miast do życia i słoiki ciągną jak do raju. Pozdrawiam, mieszkaniec górnego Śląska 🙂