Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co on naprawdę czuje???

Polecane posty

Gość gość

iedawno Rozstałam sie z moim chlopakiem.Bylismy ze soba prawie rok. Twierdzil ze mnie kocha,widzialam jakie to rozstanie bylo dla niego ciezkie,jednak nadal nie potrafie zrozumiec jego powodow i zachowania. Wszystko na poczatku bylo dobrze,planowalismy przyszlosc i wgl,jednak im blizej bylo moich studiow tym bardziej on zaczal sie wycofywac .nigdy nie chcial abym na nie szla bo twierdzil,ze na pewno kogos tam poznam,ze bede sie bawila tylko tam i go zostawie. Bal sie ze powtorzy sie historia z jego byla z ktora byl 4 lata a potem zostawila go dla innego. Bylo miedzy nami coraz gorzej bo frustrowalo mnie jego zachowanie,brak zaangazowania,caly swoj czas poswiecal pracy,kiedys mielismy plany,teraz mowil tylko ze skoncz studia to zobaczymy. Rozstalismy sie. On poswiecil sie calkowicie pracy,chce sie rozwijac,awansowac,mowi ze on nie moze miec dziewczyny,ze tak mu dobrze. Osobiscie uwazam,ze tak naprawde bal sie ponownego zranienia dlatego przestal sie angazowac,wg mnie pokazuje to ze jednak chyba mnie kochal bo inaczejj nic by nie tracil. Teraz probuje dzielo pracy udowodnic mi ze on tez moze cos osiagnac,skoro ja ide na studia. Mowi ze tak mu lepiej jednak ciagle czuje ze go to boli. a wy co sadzicie

Gość gość
wypowiadasz sie w imieniu d.p wszystkich?

Gość gość
a co cie to obchodzi

Gość gość
powodzenia

Gość gość
ach, nie ma za co?

Gość gość
ducha (palec pacnął niepotrzebnie)

Gość gość
tak, pewnie