Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ociekający seksem

GDZIE JECHAĆ Z CÓRKĄ NA WAKACJE

Polecane posty

Gość gość
Mauritius

Gość Krystyna8383
Ja również mogę polecić Bułgarię. Byłam tam na wycieczce już dwa razy ze swoimi dziećmi i za każdym razem dzieciaki wracały szczęśliwe i zadowolone. Bułgaria to relatywnie tani kraj, a więc i obóz młodzieżowy w takim kraju nie będzie należał do drogich. Z całą pewnością będzie sporo taniej niż we Włoszech albo w Hiszpanii. Do tego nasze dziecko nie będzie czuło się kiepsko – z ograniczonym budżetem, bo przecież ceny w Bułgarii są porównywalne do tych w Polsce. A co za tym idzie, nasza latorośl będzie mogła pozwolić sobie na nieco więcej. Można śmiało powiedzieć, że Bułgaria to pod wieloma względami najciekawsza destynacja. Pamiętajmy także o tym, aby pod żadnym pozorem nie doszło do takiej sytuacji, w której wybierzemy Bułgarię, co jest już sporą oszczędnością, ale będziemy oszczędzali na wszystkim innym. To jednak niedopuszczalne, bo przecież obozy młodzieżowe powinny cechować się bardzo wysokimi standardami. Podaję również artykuł, który dokładniej opisuje zalety obozów zagranicznych w Bułgarii http://www.best-services.pl/oboz-mlodziezowy-w-bulgarii/