Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak pokazuje, że mu się podobam, a później olewa

Polecane posty

Gość gość

Nie sądziłam, że kiedykolwiek zwrócę się o pomoc do ludzi na formum w sprawach damsko-męskich, ale w zasadzie na razie ten chłopak nie zdążył nawet sprawić, aby zależało mi na "naszej relacji" więc pytam bardziej z ciekawości niż desperacji. Otóż jest pewien chłopak, któremu się podobam - jednego dnia wykazuje zainteresowanie, uśmiecha się, patrzy, nawet próbuje coś zagadać, a drugiego ostentacyjnie mnie olewa. Swoim zachowaniem zatacza takie błędne koło. Co to może oznaczać? Co chce przez to pokazać? Że tak na prawdę mu nie zależy i bawi się we flirt jak mu się przypomni czy chce pokazać, ze jest niedostępny i skłonić mnie do starania się o niego?

Gość gość
Jest zainteresowany, ale strasznie nieśmiały i boi się odrzucenia, dlatego robi krok w przód, a potem dwa w tył jak nie widzi odwzajemnionego zainteresowania

Gość gość
Mam dylemat skoro od dłuższego czasu podoba mi się pewien chłopak i już mu kiedyś napisałam że mi się podoba ale on miał dziewczynę to mogę mu napisać o tym ten drugi raz. *.On wcale nie napisał że nic nie czuję i nigdy nawet przy kłótni tak nie powiedział. To może coś znaczyć? *. Może udawać obojetnęgo? *. Czy jest jakiś sposób aby się dowiedzieć czy mu na mnie w jakiś sposób zależy?

Gość gość
Jest zainteresowany, ale gdy nie odwzajemniasz że i Ty jesteś zainteresowana to wtedy się dystansuje, jest nieśmiały i boi się odrzucenia

Gość gość
To jest tzw piipka męska. Jeśli chcesz się bawić w takie zabawy ,to nie ma sprawy:)

Gość gość
Znaczy że jest idiotą..szukaj normalnego

Gość gość
Znaczy że jest idiotą..szukaj normalnego

Gość gość
Kolejna królewna z drewna, która woli zadawać głupie pytania niż zaprosić chłopaka na piwo. Ale korona by z głowy spadła.