Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlueButterfly

Singielka nie szukająca przygody ma dzisiaj jeszcze szanse?

Polecane posty

Gość BlueButterfly

Hej wszystkim Mam 26 lat, byłam w 2 związkach do tej pory gdzie no niestety nie udało się ale nie będę o tym się rozpisywała. Chodzi o to , że mam wrażenie że jakoś nie pasuje do tych dzisiejszych czasów, ciągle trafiam na facetów, którzy szukają tylko przygód. Niestety jestem zbyt nieśmiała żeby zagadać na żywo do jakiegoś faceta, dlatego próbuję online, bo uważam że to nie jest złe źródło, na popaprańca można trafić wszędzie, kwestia byle tylko nie pisać nie wiadomo jak długo, żeby nie tworzyć sobie iluzji, tylko spotkać się pogadać i zobaczyć jak to się potoczy dalej. Ale... zazwyczaj : 1. Facec***iszą do mnie czy jestem zwyczajnie chętna na seks, jak piszę kategorycznie że nie, nie interesują mnie przygody to dostaję odpowiedź , że jestem dziwna, że się marnuję, że związek być nie musi a miałabym fajny seks itp. że przecież to przyjemność dla obu stron, wyśmiewają się gdy piszę że nie potrafiłabym nawet jeśli facet by mi się podobał pójść z takim od tak sobie do łózka, no taka jest prawda i tyle. 2. Piszą w bardzo mało zaangażowany sposób, głównie ja mam prowadzić rozmowę, po kilku zdaniach się kończy i kontakt się urywa, bo mi też ciągle nie chce się samej być tą która podtrzymuje tematy, czasem oni znów po jakimś czasie się odzywają, ale w sumie brak zmiany w podejściu. 3. Szybko po kilku zdaniach nawiązują do podtekstów seksualnych, a gdy piszę o zainteresowaniach, życiu to to jest takie tam w sumie olewane Ja nie wiem, czy nie pasują jakoś do dzisiejszych czasów, czy jestem jakaś za sztywna czy o co chodzi... podejścia odnośnie seks przygód nie zmienię, nie interesuje mnie to, chciałabym poznać bratnią duszę ale za nic nie mogę :(

Gość gość
Nie wchodź w układy f**k friends bo to g****o

Gość gość
Cześć Napisz do mnie, k91@intmail.pl Jestem w Twoim wieku

Gość BlueButterfly
Nie wejdę w taki układ, zwyczajnie nie chcę, nie jara mnie coś takiego. Napisałam maila ;)

Gość gość
Zmień portal randkowy :p

Gość gość
Na portalach siedzą k*****arze.

Gość gość
zalezy czy jestes ladna i czy jestes dziewica jesli tak to poszukaj w prawdziwym swiecie ladna kobiete zawsze ktos poderwie jesli nie musisz przystan na ktoras oferte z internetu