Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On z alergią na przeszłość

Duża liczba partnerów seksualnych przekreśli u mnie nawet super dziewczynę

Polecane posty

Nie wiem co by musiała dziewczyną sobą reprezentować, żebym zaakceptował to że miała wielu partnerów seksualnych lub uprawiała przygodny seks.

Gość gość
I całe szczęcie! Tacy jak ty nie powinni się rozmnażać. To się nazywa dobór naturalny. Karłom umysłowym mówimy NIE

Gość gość
Ilu to jest wielu i na jaki wiek ?

Myślę, że 10 dla 30latki to sporo. Karzeł umysłowy, to ktoś kto bez refleksji "idzie z duchem czasu". Ja szukam kobiety szlachetnej, o nieprzeciętnej wrażliwości i wysokich standardach moralnych.

Gość gość
Ja szukam kobiety szlachetnej, o nieprzeciętnej wrażliwości i wysokich standardach moralnych haha to się kłóci z kobiecością :-D Poszukaj sobie partnera :-D

Bo kobiety z natury złe?

Ja po prostu wierzę w wyższe wartości.

Gość gość
Brawo, autorze. Nie ma co sobie zawracac glowy ochlapami po bad boyach.

Gość gość
i dlatego to "badboye" używają penisa do roochania, a wy prawiki tylko do sikania :D

Gość gość
I bardzo dobrze autorze bo ja takiego jak ty tez bym nie chciała. :)

Ja akurat prawiczkiem nie jestem, a mimo to bujna przeszłość u kobiety mnie wręcz brzydzi. Ja u kobiety cenię sobie wrażliwość.

Gość gość
Dla mnie jakakolwiek przeszłość seksualna u kobiety ją dyskwalifikuje, a oto powody: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/top-10-powodow-dla-ktorych-dziewica-jest-o-wiele-lepsza-do-zwiazku-i-seksu-niz-p_6775219 x I zgadzam się. Wróciliśmy do czasów małpich, gdzie bardziej od osiągnięć umysłowych i moralnych budzi podziw to, że ktoś się puszcza na dyskotekach.

Gość gość
autorze juz się szlaufy zleciały co dają du/py za gar zupy :D

Gość gość
już się zeszły mikrofiutki posrane ze strachu przed porównaniem :D

Gość tu nie chodzi o porownanie
nie lubimy kobiet zbrukanych i nieczystych

Gość gość
Pewnie cienki jesteś i w weekendy jedyne osiągnięcie zbluzgac kogoś na kafe :)

Gość gość
Nikt nie chce być kołem zapasowym bo z bad boyami i wysokimi typami, którzy poza wzrostem nic sobą nie reprezentują kobiecie nie wyszło, bo okazało się, że z takimi nie da się stworzyć trwałego związku.

Gość gość
Top 10 powodów, dla których dziewica jest o wiele lepsza do związku i seksu, niż nie dziewica. 1. Jeśli zwiążecie się na stałe z nie dziewicą to jesteście najpewniej postawieni w roli frajerów, średniaków do stabilizacji, którzy wyjadają okruchy po bad boyach, słodkich ciachach i prymitywach, będących pierwszymi, namiętnymi wyborami kobiet, gdy wy byliście śmieciami. 2. Upokarzające jest stać w kolejce za jakąś głupią, prymitywną małpą i wyjadać po niej okruchy ze stołu. 3. Z nie dziewicą jest ogromna szansa, że jej przebieg jest większy i was okłamuje. 4. Nie jesteście wyborem po jej latach "wyszalenia się", gdy przychodzi czas na stabilizację to kobiety szukają ciepłej kluchy, albo lecą na hajs i nie oszukujmy się to świadczy o nieatrakcyjności mężczyzny, jeśli jest wybierany po etapie szaleństw (zazwyczaj kobiety wybierają potem facetów niezbyt atrakcyjnych, więc to trochę jak wielki antykomplement) 5. Nie jesteście wybrani tylko dlatego, że laska kapnęła się, że wysocy praktycznie imponują tylko posturą, a poza tym nic sobą z reguły nie reprezentują. 6.Macie pewność, że nie roochacie po jakichś zwierzętach, czyli czarnuchach, Habibich itd. 7. To jest komplement, bo kobiety często chcą by ich pierwszy raz był wyjątkowy i wybierają do tego faceta, którego uważają za atrakcyjnego. 8. Nie narażacie się na kpiny i pośmiewisko jakichś debili, którzy będą się chichrać z kumplami, gdy natkniecie się na nich w barze, pubie, na ulicy, że oni posuwali waszą laskę. 9. Nie będzie porozumiewawczych spojrzeń waszej laski na ulicy z jakimś typkiem, któremu ciągnęła, albo się kochali. 10. Nie będzie siedząc z wami i oglądając np. film wspominać, jak to była penetrowana przez swoją pierwszą miłość, jakiegoś łobuza i chuligana, który jest umysłowo prymitywną małpą, albo słodkiego przystojniaka maskotkę. To wszystko. Dodam, że przy tym facet wcale nie musi być prawiczkiem i macie prawo z czystym sumieniem oczekiwać tylko dziewic nawet, jeśli byliście roochaczami, bo kobiety zawsze gardzą prawiczkiem i nigdy nie będą uważać go za lepszego od faceta, który miał już związki i seks, albo nawet był roochaczem, więc skoro takie oczekiwania społeczne są wobec facetów to opozycyjne wobec kobiet są normą, zawsze tak jest. No, a teraz czekam na ból doopy przechodzonych koorew i panów, którzy zawsze mieli tylko zużyty towar, lub mają obecnie.

Gość gość
dziw/ki rozjechane juz odwracają kota ogonem ze facecu biją się porównania. Kto by chciał na poważnie taką rozje/chanel zużytą kurde za żone

Gość gość
A jeszcze najsmieszniejsze jest to ze samce beta i tak dziela sie na dwa typy: tych duzo zarabiajacych ktorych przechodzona k***a wykorzystuje jako bankomat po 30 i tych najgorszych frajerow ktorzy gowno zarabiaja i ktorzy pierwszy zwiazek maja dopiero po 50 po jakis stary raszpel chce miec kogos " z kim spedzi ostatnie lata zycia ".

Gość gość
Facet może zmienić swój los, ale rozjechane k****y i nie dziewice już nie odwrócą swojego losu, nikt nie chce być wyśmiewany przez jakichś prymitywnych debili po zawodówce, którzy roochali jego laskę.

Gość gość
Rozjechani k****arze tym bardziej. Jakbym uslyszala od jakiejs laluni ze "ciagnela mojemu mezowi" to bym jej obciela jezyk, a mezowi c***a. Tylko prawiczek na meza.

Gość gość
Skoro autor prawik chce dziewice to dziewczyny zbierać kasiore i marsz do kliniki chirurgii plastycznej na odtworzenie błny dziewiczej niech mają jak im na tym zależy

Gość gość
13:19 Gadaj co chcesz, ale w praktyce to roochacze cieszą się największym powodzeniem u kobiet i ty też nawet nie dochodziłabyś jaką ma przeszłość seksualna facet, który do Ciebie startuje, tylko patrzyłabyś na wygląd, pewność siebie i kasę.

Gość gość
Za granicami polski się wszystkie puszczają z turaskami. Niech sobie roochajom turaski te kiouorwy.

Gość gość
No wlasnie robie co chce bo to jest tak ze ja sie ****** z prawikami a potem jak jakas frajerka przychodzi do baru smieszkuje z psiapsiola " widzisz te kure domowa ? Penis jej meza jest super".

Gość 36Edyta

Kobiety mają sporo partnerów bo zanim zdobędą życiowe doświadczenie oddają się łobuziakom, przystojnym ogierom a omijają tych tzw. wartościowych ale spokojnych. Przeleciał wszystkie moje koleżanki a mnie nie? Czy mu się nie podobam i już przy najbliższej okazji nogi rozsunięte.