Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 24

Przyjaciel chce ze mną spędzić swój pierwszy raz

Polecane posty

Gość gośćharry
Więc mu pokaż napewno będzie chciał zobaczyć. Dotknąć będzie się wstydził to poprowadz jego rękę po swoim ciele

Gość gość 24
Ale ja też się krępuje właśnie...

Gość gość 24
Ale ja też się stresuje

Gość gość
Daj mu bo pojdzie na k***y.

Gość gość24
Nawet nie wiem jak mam zacząć go całować. Chcę żeby było to takie spontaniczne. A nie powiedzieć mu "dobra całujemy się" bo to bardziej zestresuje

Gość gość
Przecież on cię lekceważy. Nie proponuje ci związku, miłości, budowania czegoś razem. Chce po prostu spróbować, jak to mu będzie przeżyć orgazm w twoim ciele. Tak to się traktuje prostytutki. Albo jest beznadziejnie głupi, albo po prostu traktuje cię jak miejsce, w którym mógłby doprowadzić się do wytrysku. Obojętnie, jak na to spojrzeć, wydaje mi się, że po pierwsze to ty powinnaś poszukać sobie partnera, z którym połączy cię uczucie, a nie bawić się w miłosierną prostytutkę, co to da za darmo i nie wyśmieje za przedwczesny wytrysk. Moim zdaniem kontynuowanie tej znajomości będzie chore i da ci więcej upokorzeń, niż potrafisz sobie to wyobrazić. Z litości chcesz mu się oddać? Bo on nie prosi o to, żebyście byli parą, nie mówi, że chce cię pokochać. On chce cię przelecieć, wystarczy ci to?

Gość gośćharry
Więc nie mów. Po prostu go pocałuj jak będziecie sami. A dalej pójdzie

Gość gość 24
A może rzeczywiście jestem dla niego tylko taka przygoda, żeby już nie być prawiczkiem i nie potrzebnie mam się starać mam już metlik...

Gość gość 24
Boję się że ta przyjaźń się skończy. Chociaż mówił że nie i że ma nadzieję że też bym mu czegoś takiego nie zrobiła, Ze nie będe chciała go znać

Gość gośćharry
Jeżeli nie chcecie związku tylko przyjemność to potraktujcie to jak przyjacielski sex. Oczywiście nigdy nie ma pewności czy wasze relacje się nie zmienią. Szczególnie gdy jemu nie wyjdzie albo szybko tryśnie co pewnie będzie. Wtedy będziesz musiała go pocieszyć i wytłumaczyć że przy pierwszym razie to normalne bo to ze stresu .

Gość gość
Ale ty jesteś głupia. Przeleci cię jak darmową prostytutkę i to wszystko. Nie ważne czy to pierwszy czy drugi raz. Zawsze będziesz mieć łatkę łatwej.

Gość gość 24
Niby tak ale pierwszy raz bym takie coś robiła i mam obawy. Czy jest sens marnowanie przyjaźni przez takiego coś. A powinien to zrobić z osobą do której coś czuję

Gość gośćharry
Powiedział że jesteś ważna dla niego może coś do ciebie czuje. Podszedł z tym do ciebie bo ci ufa wie że w razie porażki nie wyśmiejesz go. Teraz pewnie boi się albo wstydzi się kobiet i tylko z tobą czuje się pewnie

Gość gość
A teraz odwrocmy sytuacje i zastanowmy sie co by bylo gdyby to mezczyzna uprawial seks z kobieta ktora go o to poprosila . Wtedy nikogo by to nie gorszylo. Niestety chora zasada " chwalimy *****czy i dziewice a gnoimy nie dziewice i prawiczkow" wciaz dziala. Przypuszczam ze kazdy facet ktory by skrytykowal to ze chcesz to z nim "to" zrobic to k****arz ktory dyma ledwo co poznane debilki w klubie.

Gość gość
Zróbcie to na luzie..nie musi od razu dojsc do stosunku..niech powoli zapoznaje sie z ciałem kobiecym,niech próbuje,dotyka,całuje Cie delikatnie

Gość gość 24
No to prawda nikomu nigdy tego nie zaproponował i mi ufa bo wiem jaki jest też uważam że nie musi być od razu sex.

Gość gośćharry
Oczywiście że nie musi . Jak pisałem wcześniej niech pozna ciało kobiety dotyka pieści. Ty też możesz go pieścić i na razie wystarczy. Nie trzeba się spieszyć. Nic na siłę on i tak pewnie szybko wystrzeli

Gość gość
a co ty jesteś lalą do pukania? w dawnych czasach ojciec prowadził synusia do domu uciech by profesjonalistka go nauczyła tajemnic alkowy. disiaj też tacy vo nie mają dziewczyny też tam chodzą. tak naprawdę to od ciebie samej zależy co zrobisz i nie ma co słuchać rad innych.

Gość gość 24
Niby tak ale chcę by mi doradzono bo mię mam pojęcia co robić

Gość gość 24
Ale jest możliwe że jego uczucia mogą się zmienić?

Gość gośćharry
Dołączam się do Gościa wyżej to tylko twoja decyzja. Nikt nie zagwarantuje ci że nic się nie zmieni między wami. Jedynie można zasugerować jak do tego podejść gdybyście się zdecydowali to zrobić

Gość gość 24
Wiem ale muszę myśleć podświadomie jak może się to zmienić. ile mogę stracić..

Gość gość
nikt ci tego nie powie. lepiej nie doradzać bo nikt dokładnie nie zna swaszej historii a także ty piszesz jedynie twój punkt widzenia i jedynie t woje spostrzeżenia. z drugiej strony jak nie zaryzykujesz to się nie dowiesz.

Gość gość 24
Dziękuję za wasze zdanie i pomoc ☺

Gość gośćharry
Powodzenia.

Gość gość
a ty gość harry, rano narzekałeś że musisz pracować! kafetere to to ciężkie zajęcie? a pomijajac fakt że robisz za seksuologa online to czym sie jeszcze zajmujesz?

Gość gość
gośćharry dziś Co teraz robisz Monia ? Ja jestem w pracy.

Gość gość
podałeś nawet Moni maila :D Harry7712@onet.pl

Gość gośćharry
Jestem w pracy . A ty kim jesteś

Gość gość
fajna praca :) kim jestem? czytam sobie z nudów, ty za to uważasz się za eksperta jak widać