Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maria Bucardi właśnie strzeliła sobie w kolano blokując swoje treści dla ludzi k

Polecane posty

Gość WiktoriaX
Od dobrych kilku lat korzystam z porad wróżek, miałam okres kiedy faktycznie zachłysnełam się Marią Bucardi i dosłownie połykałam codziennie jej filmy, kupiłam nawet jej 2 ksiązki i dla mnie to był moment przełomowy, dla mnie napisane bardzo prostym językiem, wręcz naiwne. Jakos mnie po tym odrzuciło, chociaz nie powiem, ze szanuję ją za to co robi, nie mowie o cenach rytuałów, ale np o rytuałach dla Matki Ziemi, widać, że kocha naturę itp. Co do Tarocistki Agnieszki, to mialam z nią sesję Skype, to co na teraźniejszości powiedziała mi bezbłędnie, ale takie głupoty mi nagdadała co do przyszłego związku , że aż mi się chce śmiać jak teraz o tym myślę. potem przeniosłam się do Joanny, bo faktycznie miała ceny konkurencyjne 2,5 za pytanie- super, faktycznie odpowiadała bardzo lakonicznie, ale 2,5 to nie był jakis duzy koszt i korzystałam z jej usług, nawet nie chce liczyć ile kasy wydałam, jesli chodzi o tarot i pytania to średnio mi się sprawdziło, ale Pani Asia jest za to swietna w rytuałach i oczyszczaniu. Potem jak podrożała to dalej oglądałam jej filmiki, ale zaczęło mi przeszkadzać, że na jedno pytanie odpowiada kilkoma słowami, czasami jest to odpowiedź niepełna, kilka razy czułam niedosyt i przestałam do niej pisać, nie podoba mi się równiez to, że na tym czacie są wszyscy z "kluczykami" i czasami jak ktoś z zewnątrz się doslownie odezwie to od razu jest przez nich blokowany, nie ma możliwosci wyrażenia własnego zdania, takie kółko wzajemnej adoracji dla mnie. Potem trafiłam do Agiatis i wysłałam do niej dużo pytań, jak dla mnie coś dziwnego zaczęło się z nia dziać od lutego, wcześniej cenilam ją za to, że odpowiada obszernie na pytania, szanuje każdego klienta, ale zaczęła rownież odpowiadać TAK/NIE, od tego lutego jakby zaczęła strzelać ślepakami, na 3 zadane pytania 3 pudła. Odeszłam, szukałam potem kogoś mniej znanego, bo też mi się spodobala Stella z Holis Life, ale jak zobaczyłam jej ceny to też podziękowałam. Jakiś czas temu w koncu znalazłam fajną kobietę, jest mało znana, ale bardzo profesjonalna w tym co robi. Jakby ktos chciał do niej kontakt to proszę napisać maila do mnie vixmimi20@gmail.com jest to osoba bardzo skromna i nie wiem czy zyczyłaby sobie, aby tak na forum podawała jej dane. W każdym razie polecam ją, naprawdę warto sprawdzić

Gość Teppic    No1
Na pewno nie zapłaciłbym 111zł za bzdury, które mogę usłyszeć za darmo :D

Gość gość
Joanna Wiśniewska komuś naprawdę się podoba? Ta baba jest tak chamska, prostacka, że aż to boli. Do tego nazywa siebie Hrabiną von Grff. Masakra. A te idiotki z jej grupy też inaczej jej nie nazwą. I coby nie wstawiła za zdjęcie, to ochy i achy aż do obrzydzenia. Niedługo pierdnie a one będą się zachwycać aromatem. To już jest sekta!

Gość aagniesia85
Kiedyś jej zapłaciłam 700zł, akurat kilka lat temu było mnie stać na taką kwotę, odpisała mi żebym ćwiczyła yogę i wtedy poznam prawdę, składałam reklamację, że mnie ta odpowiedz nie zadowala jak na tą dużą kwotę i jestem nie zadowolona....nie ma szans odzyskac kasy, szkoda czasu i budzetu na ta ala wróżkę.

Gość gość
Dajcie luz. Dziesiatki ludzi z tym skonczylo bo wydali pieniadze. I wszystko jest inaczej. Mowia Wam co chca.

Gość gość
To jest biznes. Wiedźma Anja, aby się wypromować nakręciła filmik z podziękowaniem dla Bucardi. Widać było, że Anija ją kopiuje. Bucardi coś się nie spodobało, zwróciła uwagę. Anja nagrała filmik, że oficjalnie to olewa i zdjęła film dedykowany Bucardi. Sama w jednym z filmików przyznała, że w tym czasie i w tym momencie nie lubi Bucardi.

Gość gość
Chwilę po tym Bucardi uprywatniła swoje filmiki.