Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Która z was ma chłodnego męża?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi taki chłód który od niego bije czy to będzie chłopak mąż czy narzeczony. Może podam to na przykładzie -mój mąż od początku taki był zero przytulania pocałunku przy kimś (ewentualnie nasz ślub to był wyjątek) nigdy nie powie do mnie w obecności kogoś 'kochanie' nie lubi się przytulać, słowo 'kocham cie!' jest bardzo rzadkie, a jak wypowiedziane to jest bardzo trafne,takie dobitnie. Nigdy nie mówi o swoich problemach nikomu tylko mi, jak śpimy rzadko się przytulamy,prawie wcale...Calujemy się przed każdym pójściem spać... Gdy jesteśmy sami umie powiedzieć kochanie kocham cie ale bardzo rzadko tak 4 razy na 2 miesiące. Nie był wylewczy nie potrafi złapać mnie za rękę od początku taki był. Lecz wiem ze kocha mnie bardzo, Stara się i pokazuje to na każdym kroku, robi wszystko abym się uśmiechnęła, ale z takim okazywaniem uczuć ma problem ale ja go nie zmuszam,. Podczas uniesień Przytula całuje szepcze ale rzadko usłyszę kocham cie. Chciałbyn poznać inne kobiety które mają podobnie. Jak sobie radzicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować