Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy wasze dzieci... ?

Polecane posty

Gość gość

Hej mamy. Kiedy wasze dzieci zaczely samodzielnie siadac? Robily to z pozycji lezacej czy z czworaków? Jak dlugo trwa nauka siadania? Czy dzieci sie przy tym wkurzaja czy przychodzi to naturalnie? Moja corka bedzie miala za tydzien 9 miesiecy i niestety nie wiedze zeby robila cos w tym kierunku. Pytam z ciekawości. Nie interesuja mnie komentarze mam ktore sadzaja dzieci :-) pozdrawiam

Gość gość
Moja corka zaczela raczkowac majac dokladnie 11 miesiecy tydzien pozniej sama siadla z czworakow.

Gość gość
Usiadł sam jak miał 10 miesięcy z pozycji leżącej. Jednak posadzony siedział sam jak miał 7mies. (nie przechylał się, siedział stabilnie). Wiem nie o to pytałaś. Ty w ogóle dziecka nie sadzasz? Jeździ w gondoli?

Gość gość
Jezdzi w spacerowce w pozycji pol leżącej. Sadzam ja na chwile tylko podczas posiłku.

Gość gość
Miała 3 mies jak siedziała, 5 jak zaczęła dreptać w chodziku, a 7 już chodziła prowadzona za rączki. Na szczęście nie raczkowała, bo po co?

Gość gość
Moja corka usiadla z lezenia w wieku dokladnie 9 miesiecy. Lezala na plecach w lozeczku i sie tak smiesznie rzucala do siadu, miala akurat spac a tak jej sie spodobalo ze zasnela siedzac zgieta wpol. Wczesniej siedziala stabilnie posadzona i przesuwala sie na tylku. Ominela pelzanie a lezec na brzyszku nie lubila. Raczkowac zaczela w wieku 11 mies.