Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka

Polecane posty

Gość gość

Otóż taka sprawa zaszła, moja 18 - letnia córka na wesele mojej bliskiej rodziny ubrała kilkunastocentymetrowe obcasy, uparła się jak osioł, nie wzięła nic na zmianę. Po czym jak zaczęło się przyjęcie to od początku zdjęła te buty i była na bosaka. Próbowałam ją przekonać, aby założyła buty, ale szła w zaparte, że stopy bolą. Chciało się powiedzieć, a nie mówiłam? No, ale stało się, dostała nieco kary, wracając do domu boso, mimo, że prosiła się o buty, że spróbuje w tych szpilkach iść, bo jej zimno w stopy. Co myślicie, bardzo się przed rodziną wygłupiła? czy nie? Córka się nie odzywa do mnie, czy przesadziłam z ,,karą''?

Gość gość
Wielkamrzecz młoda głupia ma jeszcze sporo czasu by zmądrzeć

Gość gość
Proszę o pomoc.

Gość gość
Ale głównie mam pytanie: czy nie przegięłam z tą ,,karą'', bo córka mam mnie teraz za potwora i się nie odzywa.

Gość gość
Sama byłam ostatnio na weselu i ubrałam kasyczne dwunastki. Potem chodziłam i tańczyłam na bosaka i było super. Wyluzuj. :)

Gość gość
Bez przesady. Bose tance sa najlepsze. Dlaczego martwisz sie czy sie wyglupila przed rodzina? Powaznie, twoja rodzina to jacys dygnitarze, a wesele to koronacja nowej krolowej, ze sie przejmujesz? Wesele to wesele... Od "weselic sie..."

Gość gość
Ale najbardziej mi rozchodzi się o tą ,,karę'' dla niej, którą opisałam? Czy nie przesadziłam?

Gość gość
Przesadzilas I to ostro.

Gość gość
Nie przesadzilas trollico :):):)

Gość gość
Przesadziłaś. Żadna z Ciebie matka !!! Jak można cos takiego córce zrobić. To nie kara nawet a odebranie człowiekowi godności. Jak mogłaś dziewczynie dac wracać bez butów? Mogła nogi poranić. Upokorzyłas ja. To jest dręczenie psychiczne i fizyczne. Nawet do sadu mogła z tym pójść

Gość gość
I za ca co w ogóle kara? Nic złego dziewczyna nie zrobiła. Żadnej kary nie powinno być wiec tak przesadziłaś!!!

Gość gość
prowo, a co do bosych stop też kiedys tak tanczyłam na weselu a co miałam się męczyć zeby zadowolić stare ciotki?:D